League of legends-ben ki a kedvenc championod és miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kérdés adott, melyik championt kedveled a legjobban és miért? Mennyi a legjobb statod?:)
Én még kezdő vagyok, Ashe-val játszok, nincsenek valami jó statjaim:P, de majd szeretném kipróbálni Master Yi-t a jövőben:)
2012. dec. 30. 15:50
11/21 anonim válasza:
Nekem Khazix mivel vérbeli Jungler vagyok :D De egyébként ha nem jungel özök akkor Darius mert full OP
12/21 anonim válasza:
Nekem Katarina a favorit, assassinból eggyértelműen a legjobb mióta vele tolom mindíg nyer a team legjobb stat 38/1/9
13/21 AccountManagerkovács válasza:
Nekem Lulu. Játékosok ellen nem merem használni, mert nem mindig tudok gyorsan reagálni, de nagyon szeretem. Egyrészt nagyon aranyos és humoros karakter, másrészt a története a vidám személyisége ellenére elég szomorú. Harmadrészt több módon használható képességei vannak és szerintem az egész figura tök jól van kitalálva. Mivel support, ezért nála nem a stat számít, de a legjobb hangulatú meccseken mindig vele voltam.
14/21 anonim válasza:
Master Yi régebben volt jó, amég le nem nerfelték.. Régen olyan ap yik voltak..:) Ha kezdő vagy akkor garent ajánlom. Mindegyik spellje nagyon jó.. Javaslom, hogy tankot csinalj belőle..:D
15/21 anonim válasza:
Irelia a legjobb :) 2 skinem is van rá mert egyszerűen megunhatatlan! A LEGJOBB CHAPM! A riotot csak gyalázni tudom a nerfelésért.. De akkor is pentázok :)
16/21 anonim válasza:
Előző vagyok. Rengeteg champ em van tehát nem azért mondom mert csak ireliám van kereken 40 champ :) Free nélkül
Szóval van hasonlítási alapom régen sokat darius oztam de egyszerűen undorító az a champ:) Legjobb statom ra nem emlékszem ireliával tegnap volt egy 20: 3 és egy 18: 4 kicsit gyengébb mint szokott de hát ezvan.
17/21 anonim válasza:
A kedvenceim: Ashe és Lux. Bírom Miss Fortune-t, Taricot,Anniet (bár gyengének tartom az ultit), Caithlyn, Sona :)
18/21 anonim válasza:
Caitlyn-t kedvelem legjobban egyszerűen mert op:D még csak pár napja játszom vele legjobb statom 7, 2, de a kis g*cik egyfolytában KS-elnek:(
Ashe-vel legjobb statom 12, 3 :D ő se rossz, csak unom xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!