Playstation 3 Slim vagy Playstation 3 SuperSlim?
Figyelt kérdés
És hol lehet megvenni ? Azt hallotom a Slim jobb a SuperSlim-nél ,viszont sehol nem találok Slimet. Ja és min. 160 GB -> tól vennék :)2012. dec. 29. 19:08
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
platinumshop én is itt vettem pár hete. jó bolt.
3/8 anonim válasza:
super slimem van(500gb) ,most vettem és nincs vele semmi gondom :)
4/8 anonim válasza:
ha flashelni akarod akk ps3 slim 320gb ajánlom...
Ha play akkor elég neked a ps3 supaslim is...
5/8 A kérdező kommentje:
nem értem még mindig, most akkor rosszabb vagy jobb a super slim a sima slim-nél ???
2013. jan. 3. 11:52
6/8 anonim válasza:
elvileg jobb me 500 gb de rondább is kicsit a supaslim
teljesítmény elvileg ugyanaz...
7/8 A kérdező kommentje:
elvileg ? :S tapasztalatok ?
2013. jan. 3. 23:19
8/8 anonim válasza:
az nincs sry csak azt írtam le a mit nekem írtak én is nemsoká tervezek venni 1 ps3 at 320 gb mert én flashelni akarom...
Kérdeztem superslimről is azért írtam hogy elvileg mert nem vagyok benne 100% biztos
Nekem ami nem tetszik az az hogy a tetejét félre kell huzni és ugy megy bele a lemez
Amugy jól néz ki és nagyon könnyű
http://www.youtube.com/watch?v=9fgHS8SzB9Q
(ez csak 1 kicsomagolo supaslimről)
gomb van arra h kinyissa de neked kell betolni a tetejét amit én nem preferálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!