1/14 anonim válasza:
Nincs. Ha csináltak volna akkor megjelent volna neten vagy boltokba és nem készitettek volna 1 darabot ps2re csak azért ,hogy legyen. Raw vs Smackdown 2011volt az utolsó és már nemis fognak gyártani mivel a PS2 megy ki a divatból.
Amit neten találsz kép az pár photoshopos kép ,hogy átverjék a népet. Nem képesek kiadni a kosog amcsik.
2/14 anonim válasza:
nem tom mert most néztem youtobon hogy a csávo a w12 övel játszik és kör volt meg x szoval köcsögök:
3/14 anonim válasza:
Én is láttam de az a 2011 csak csináltak vele valamit.
4/14 anonim válasza:
Nem mert csomekintájör nincs benne a 2011 be meg alberto stb..
5/14 anonim válasza:
Megszerkesztettek egy figurát a karakterkészitő részébe és elnevezték alberto del rio-nak. Adj linket.
6/14 anonim válasza:
7/14 kristof100 válasza:
Hát ha azt álítod hogy van akkor vedd meg vagy tölsd le!
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat az a videón ps3 de kössz és basszák meg hogy nincs.
2013. jan. 5. 09:41
9/14 anonim válasza:
De van Ps2 re WWE 12 nézd meg képek-be én nemsokára meg is veszem :)
(google-ba)
10/14 anonim válasza:
De az csak photoshop!!! Na és hol veszed meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!