Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Új vagyok és nem tudom hogy...

Új vagyok és nem tudom hogy az Xbox 360-am ra csippeltetés a jobb vagy az online játékok (internet)?

Figyelt kérdés

2012. dec. 28. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
ez attól is függ hogy van-e pc-d mert azon is lehet online gameket tolni. nekem van egy laptopom és nekem az bőven elég az online élethez. én ki flashaltettem és így egy játék 1000 ft nem pedig 10000 ft. és nekem tökéletes singlebe nyomni SŐT ha van itt valaki akkor offline co-op-ba lásd: fifa, far cry, lego játékok. úgy hogy ez függ attól is mit szeretsz jobban de nekem jobban megérte a flash. a flash olyasmi mint a "csippeltetés" csak jobb egyszerűbb ezért ma már azt csinálják.
2012. dec. 29. 17:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Ok kössz de 2-ő azt mondta hogy internet.

és most nem tom meik legyen.

2012. dec. 29. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a netet választanám. Egy hátránya van: Fizetni kell ahhoz hogy lehessen Multiplayer-be játszani. De az nem lenne akkor is a netet választanám. Sok-sok demót és DLC-ket is le tudsz tölteni.

Ahhoz hogy lehessen Multizni, kell úgynevezett "Xbox LIVE Gold" tagság. Ami kb. havonta 1000 forint, ha egy évre veszed. ha havonta újítod meg akkor 2000-3000 között van. Szoktak lenni akciók, hogy 1 hónap 200 forint meg ilyenek.

De vannak különböző trükkök hogyan lehet ingyen szerezni ilyen Gold tagságot. Pl.: Itt van ez a videó: http://www.youtube.com/watch?v=kvNAof5EHQ4

2013. jan. 18. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!