A Sims 2 játékban van olyan kód, ami lelassítja a sim szükségletét?
Figyelt kérdés
annyira gyorsan megy le a szükségletük.... nincs valami olyan kód? a boolprop testingcheatsenabled true kód jó, csak azt nekem kell huzkodni. olyant szeretnék, ami magától megy lefele csak lassabban.2012. dec. 28. 13:47
1/7 anonim válasza:
Hát,én nem tudok róla.
Szerintem nincs
2/7 A kérdező kommentje:
:/
2012. dec. 28. 14:05
4/7 anonim válasza:
A maxmotives felviszi maxra (kivétel a KÖRNYEZET), de attól nem fog lassabban zuhanni.
Szóval nincs.
5/7 anonim válasza:
MaxMotives szerintem is. Nincs sok különbség.
6/7 anonim válasza:
Maxmotives.Ezt beírod.
Aztán Motivedecay off.Ez teljesen leállítja a szukségleetk csokkenését.Ha vissza akarod kapcsolni akkor írd be ugyanezt csak ON -nal.
7/7 anonim válasza:
Tévedtek mind! mert van egy a "motiveDecay off" örök időre megálítja a szükségleteket de ha utána be írsz egy kódot nem fog tovább tartani tehát minden kód után írd be! am kikapcsolás: "motiveDecay on"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!