Milyen élvezhető MMORPG-k vannak nem túl nagy gépigénnyel?
Figyelt kérdés
A WoW kilőve, mert a WOTLK-t unom a CATA-hoz meg gyenge a gépem.2012. dec. 28. 10:14
1/5 anonim válasza:
Metin 2.Ingyenes.Bár már kezd unalmas lenni,egyre kevesebben vannak rajta.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a metint felejtsd el. Vagy inkább privát szerveren. A rendes GF szerver tele van bunkó köcsögökkel ( bocs a szóhasználatért).
Én régen Silkroad- oztam. Akkoriban sok magyar klán volt többnyire kedves emberekkel. Játékosokból sem volt hiány. Több mint 15-20 szerver volt és talán 3 avmi nem volt teli. Nem tudom mi van most vele, de én ezt ajánlanám.
3/5 anonim válasza:
Ha leírod hogy milyen a géped ( proci, Ram , vidikártya) akk tok mondani pár játékot :)
De addig :
Sherwood Dungeon
Regnum Online
Kal Online
Talisman Online
...
4/5 A kérdező kommentje:
AMD Athlon 3200+
1GB RAM
Ati HD4650
2012. dec. 28. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!