Myilen PC-s játékokat tudtuk amiben lehet fejlődni, viszonylag szabad a játékmenet, gépedet vagy fegyveredet fejlesztheted. Tudtuk ilyeneket?
Figyelt kérdés
ELvárás:ne legyen 2005-nél korai játék,és az a lényeg,hogy ilyen fejlődősös legyen.:)2012. dec. 28. 00:01
1/4 anonim válasza:
Rage, Skyrim, Borderlands, Borderlands 2, Minecraft.
Ezekkel jópárszáz órát ellehetsz...
2/4 anonim válasza:
Én is ilyenekre hajtok, amiket eddig ismerek, és szerintem elég jók: Mount and Blade (karaktered fejleszthete, valamint sereget toborozhatsz, akiket szintén fejleszthetsz), Heroes 1, 2, 3, 4, 5 (karifejlesztős), rengeteg MMORPG (wow, metin, lol, stb....), Spore (szörnyeket hozhatsz létre, felesztheted őket, bolygókat foglalhatsz, ahol városokat építesz és fejlesztheted azokat is, valamint járműidet is te építheted fel). Azt hiszem ennyi, ha van még valami írom, bár én is kíváncsi vagyok a többiek ismereteire. :)
3/4 anonim válasza:
Civilization 1, 2, 3, 4, 5, országot építesz, fejleszted, és a városokat, valamint a sereget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!