PS3 - Uncharted trilógia, jó játék?
Egyébként szerintem itt egyszerűen arról van szó hogy nem minden gamernek ugyanolyan fontos a játékgrafika vagy a részletesség...
Sokan úgy hisszük ha egy játéknak nagy hírneve van vagy akár az év játékának ítélik még a megjelenése előtt,akkor ezekbe mindenki teljesen érthető módon azonnal beleszeret.
Hát nem. Itt az élő példa,a kérdező.
Még hogy minden gamernek a lehető legszebb grafikájú,legnagyobb hírnevű,igényes,minőségi játékok jönnek be.... Francokat!
Ebből a tanúlság: Nem minden gamer ugyanolyan.
Nem minden gamernek ugyanarra a színvonalra van szüksége mikor videojátékot választ magának az üzletben.
Egyáltalán nincs szándékomban megsérteni a kérdezőt,de amíg vannak ilyen gamerek akik az Uncharted vagy God Of War helyett inkább egy gyengébb minőségű játékot vesz le a polcról,addig az Xbox-nak is biztos jövője van PS mellett.
Mert ugye megjelenési idejükben aligha volt a fent említetteknél jobb játék,
és még mielőtt bárki belekötne: a "jobb" szót a színvonalra,részletességre kell érteni.
Szia!
Azt hiszem egyet kell értsek azzal, hogy nem minden játékos egyforma, mindenkinek másak az igényei. Én nem vagyok annyira belemélyülve a dologba, de ha megfog egy játék, akkor azelőtt képes vagyok napokat is ott ülni - és ilyen volt az Uncharted is.
Részben talán azért, mert gyerekkorom egyik kedvenc játékát, a Tomb Raidert idézte fel, de nem csak ez volt jó benne. A grafika hihetetlenül szép, a történet érdekes és jól kidolgozott, majdnem olyan, mint egy film - és ez csak egyre jobb lesz, ahogy haladunk a részekkel.
Izgalmas, változatos. Igaz, lehet kincseket is keresni, de az amolyan "másodállás" vagy kikapcsolódás, ahogy én nevezem, miközben játszok - mert azért néha jól esik egy kicsit lazítani és úgy keresgélni a különféle kincseket a fűben, mint gyerekek a húsvéti tojást.
Nekem az akciójelenetek iszonyatosan bejöttek, főleg a harmadik résznél, ott már nagyon fejlett mind az ökölharc, mind a lövöldözős része.
Szóval habár én nem vagyok egy nagy szakértője a dolgoknak, de csakis ajánlani tudom! Próbáld ki, megéri! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!