Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tnaks-ben melyik...

Máté1111 kérdése:

World of Tnaks-ben melyik nemzetnél vannak a legjobb önjáró lövegek (SPG)?

Figyelt kérdés

2012. dec. 25. 23:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ha nem noobokról beszélünk-> akkor akármilyen mozgékony spgbenülsz, ki tudnak játszani.. szóval ha jobb playerek támadnak az spgre akkor kiszedik
2012. dec. 28. 23:35
 12/23 A kérdező kommentje:

7. hozzászóló: nem mondtam, hogy a bt-2-vel scoutolok csak azt, hogy azon a vonalon indultam el.

8. hozzászóló: én úgy gondoltam, hogy épp kifut az egyik ellenfél a harcmezőre és én nem tudok vele semmit kezdeni, mert nincs betöltve lövedék, mire betöltődik meg már rég szétlőtték és én meg nem is feltétlen találom el... :/ ezéert abba is hagytam az spg-ket

2012. dec. 28. 23:57
 13/23 Phoney ***** válasza:
A felderítés nem arról szól, hogy mész a pusztába' amilyen gyorsan csak tudsz, mert akkor a VK2801-t is kilövik, hiába tép 80-nal... ha kilőnek akkor rosszul csinálod. Ész és kreativitás kell hozzá, nem könnyű. Nem kell az ellenség képébe mászni.
2012. dec. 29. 11:00
 14/23 A kérdező kommentje:
Általában ha felfedezek egy tankot (erősebb mint az enyém) akkor biztos hogy szétlőnek mert feltűnik egy másik egyik oldalt :D + menekülés sem sikerül mindig.
2012. dec. 29. 12:36
 15/23 A kérdező kommentje:
Hűűű láttátok? Ma 5x-ös bónusz van első győzelemre :D szereztem egy csatával 2070-et :DD
2012. dec. 29. 13:03
 16/23 anonim ***** válasza:
Bizonyos oldalakon előre is tudhatsz az akciókról. Amúgy felderítésre egy tipp. Nekem volt már T-50-2-esem és ha jól használja az ember nagyon sokat ér. Csinálhatsz olyat, hogy félig előrerohansz meglátsz annyit amennyit tudsz, de utána rögtön visszamész a vonalaitok mögé és máshol jössz elő. Vagy akár azt, hogy bokorról-bokorra rejtve mész előre nem lősz meg senkit mert azzal csak felfeded magad. Annak, hogy az elején előrerohansz annak sok értelme nincs mert a saját tüzérséged legtöbbször még nem áll készen.
2012. dec. 29. 15:22
 17/23 anonim ***** válasza:
ha pontosan lősz, és türelmes-pontos játékos vagy, akkor T92, mert elég sokat levesz az ellenfélből, a másik meg a francia Batchat arty! revolver tárral 4-et lő, simán megéri!
2013. jan. 5. 14:21
 18/23 anonim válasza:
Szerintem a franciák állnak az első hejen: gyorsan töltenek, pontosak, fürgék.
2013. dec. 26. 22:51
 19/23 anonim válasza:
Szerintem a brit loyd gc irányába indulj. De ha nemzetek kérdéséről van szó szerintem a britek nyernek nehéz tankban (Conqueror).
2014. febr. 6. 17:51
 20/23 Hargitai János válasza:

Én a német ágat kezdtem el kb 1 éve, jelenleg 9 es gw tigernél tartok...

A 7-es gw pnther nagyon jó nem fordul teljesen körbe a tornya de azért forog, gyorsan tölt pontos, fürge a tank. Utána van a gw tiger P az egyenlő a tragédiával sajnos.. Akkora mint 1 busz bárki eltalálja borzasztó lassan fordul, és lassan is halad előre, érdemesebb vele betolatni a legközelebbi fedezékbe. Ha gáz van menekülésre nem is érdemes gondolni.

A nagyágyú papíron sebez vagy 2000-.ret de ahhoz el is kéne rendesen találni az ellenséget... Töltés ideje !!! 44,7s !!! és kb 15 s célzásidő. Mindez fejlesztett célzórendszerrel és töltésgyorsítóval.. az ágyú kitérése nagyon kicsi képtelenség hosszan követni vele a célpontot. gyakran van az hogy még 1 millimétert húzom odébb a célkört és akkorára ugrik szét mint a képernyő, mert utána mozdult az egész tank...

a 2000-res sebzésre semmi garancia, lőttem már ki egy lövéssel komoly tankokat, de sok megy mellé, vagy nevetséges sebzés az eredmény... Ha jól adja akkor lehet osztani a 400-600-as sebzéseket. Valami jót is mondjak remekül lehet vele pusztítani az 50-100 életes fedezékben álló ellenséget, a nagy robbanási sugár miatt elég mellé lőni.

A gw tiger pont ugyanez kicsit gyorsabb kicsit jobban fordul, kicsit gyorsabban tölt kb 40 s, és kicsit nagyobbat sebez papíron 2200 ami 400-900 as átlagot jelent.

Kíváncsi leszek a gw e100-ra...

2014. ápr. 15. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!