World of Tnaks-ben melyik nemzetnél vannak a legjobb önjáró lövegek (SPG)?
7. hozzászóló: nem mondtam, hogy a bt-2-vel scoutolok csak azt, hogy azon a vonalon indultam el.
8. hozzászóló: én úgy gondoltam, hogy épp kifut az egyik ellenfél a harcmezőre és én nem tudok vele semmit kezdeni, mert nincs betöltve lövedék, mire betöltődik meg már rég szétlőtték és én meg nem is feltétlen találom el... :/ ezéert abba is hagytam az spg-ket
Én a német ágat kezdtem el kb 1 éve, jelenleg 9 es gw tigernél tartok...
A 7-es gw pnther nagyon jó nem fordul teljesen körbe a tornya de azért forog, gyorsan tölt pontos, fürge a tank. Utána van a gw tiger P az egyenlő a tragédiával sajnos.. Akkora mint 1 busz bárki eltalálja borzasztó lassan fordul, és lassan is halad előre, érdemesebb vele betolatni a legközelebbi fedezékbe. Ha gáz van menekülésre nem is érdemes gondolni.
A nagyágyú papíron sebez vagy 2000-.ret de ahhoz el is kéne rendesen találni az ellenséget... Töltés ideje !!! 44,7s !!! és kb 15 s célzásidő. Mindez fejlesztett célzórendszerrel és töltésgyorsítóval.. az ágyú kitérése nagyon kicsi képtelenség hosszan követni vele a célpontot. gyakran van az hogy még 1 millimétert húzom odébb a célkört és akkorára ugrik szét mint a képernyő, mert utána mozdult az egész tank...
a 2000-res sebzésre semmi garancia, lőttem már ki egy lövéssel komoly tankokat, de sok megy mellé, vagy nevetséges sebzés az eredmény... Ha jól adja akkor lehet osztani a 400-600-as sebzéseket. Valami jót is mondjak remekül lehet vele pusztítani az 50-100 életes fedezékben álló ellenséget, a nagy robbanási sugár miatt elég mellé lőni.
A gw tiger pont ugyanez kicsit gyorsabb kicsit jobban fordul, kicsit gyorsabban tölt kb 40 s, és kicsit nagyobbat sebez papíron 2200 ami 400-900 as átlagot jelent.
Kíváncsi leszek a gw e100-ra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!