Hitman Absolution, vagy Far Cry 3?
Figyelt kérdés
Xbox360-ra szeretnék venni egy játékot. Csak azt nem tudom eldönteni, a kettő közül melyik legyen. Tájékozott vagyok a szám.gépes játékok terén, mindkét játék tartalmát ismerem, mégsem tudok dönteni. A válaszodat kérlek indokold! Köszönöm2012. dec. 25. 20:56
1/5 anonim válasza:
Nekem mindkettő megvan (360-on), és bár egyiket sem bántam meg (szerintem te se tennéd), a far cry 3 felé húzok inkább. Ott a multi és a coop is rádob. Bár a hitmanban is jó buli a contracts mód. szóval szoros, de inkább FC3, az iszonyatosan friss élmény volt számomra.
2/5 anonim válasza:
én nem játszottam még egyikkel se de külső szemmel a far cry 3-mat venném meg!
3/5 anonim válasza:
Nekem is meg van mind kettő!
Hitman Absolution elég jó,gondolkozni is kell hogy szedjél le valakit úgy hogy ne vegyék észre stb. stb.
Far Cry 3-at múlt héten vettem elég nehéz volt az elején és vannak nehéz küldetések amikor a hajamat tépem néha,de fantasztikus egy játék!
Ráadásul a FC3-nál van multiplayer meg Co-op mód,a hitmannél a contracts nem tetszett,mert ott a küldetések egy részét kellett megcsinálni..
4/5 Molnár Richárd válasza:
Emberfüggő! Ha vannak bérgyilkos hajlamaid, akkor.... Viszont, ha egy Lost rajongó vagy, akkor pedig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!