Mysims oldalon kérdeztem, a probléma lenn! Na de hogyan?
Megkaptam a Sims 3-at,2 kiegészítővel:Telepítettük. El a akartuk indítani, de azt a hibaüzenetet adta ki, hogy:Sims 3 Launcher működése leállt, a program helyes működése hiba miatt megszakadt. Sok mindent kipróbáltunk, de mindig kiadta ezt a hibaüzenetet. A nagybácsim telepítette és elég okos-e téren, de ő is bármit tett semmire nem jutott. Tehát az elíndítással van a baj. Mit tehetünk ez ügyben?
Ezt kaptam válaszul: A CCleanerrel tisztítsátok ki a regisztrációs adatbázist. Szedjétek le a legfrissebb Origint és telepítsétek, akár a játék telepítése előtt, akár utána. Frissítsétek a játékot az 1.42-es superpatch-csel és frissítsétek az AdobeAir-t. Utána indítsátok a játékot. Ha még mindig leállna a Launcher, akkor a játék telepítési mappájában a Game/Bin-en belül a TS3. exe-t indítsátok, és nézzétek meg, akkor betölt-e a játék. (Ezzel kikerülöd az Indítópanelt, de tesztelésre jó. )DE A FELÉT SEM ÉRTEM! Ja és ráadásul akitől vettük a gépet, informatikustól, ő azt mondta (amikor elmondtuk a gép adatait) hogy kevés a memória. De ezen kívül még van más is. + az AdobeAir nem jó verzió, vagy nem tudom, de nem ad ki mást, csak az Installerjét. Amikor meg megnyitom azt, akkor meg azt írja ki, hogy rossz verzió. Megint csak +, hogy sokan mondták már, hogy az indítópanelnél el lehet akadni (ja amúgy meg igaz vannak kiegek. De nincsenek rajta csak a sima Sims3), de van egy módszer:menj a Program Files/Sims 3/Game/Bin és itt a TS3. exe-re. De nekem nincs olyan! (És mielőtt megmondaná valaki a "tutit", csak mondom, TS3W. Exe sincs)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!