Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki megverte már Rocket...

Valaki megverte már Rocket Racert a Lego Racersben?

Figyelt kérdés
Szóval arra lennék kíváncsi hogy valakinek sikerült e már megvernie Rocket Racert a Lego Racer 1-ben. Akárhogy próbálkozom nem sikerül,hiába nyitok akár 6 dimenziókaput is,akkor sem tudok elé kerülni. Ha valakinek sikerült már,kérem írja le a módszert és a sikerhez vezető útat. Előre is köszi a válaszokat!
2009. aug. 24. 15:48
 1/4 anonim válasza:
hát nekem még noan régen amikor jácotam vele sikerült a trük szerintem anniy hogy ki kel lővőldőzni szépen és elszedni előle a bonuszokat akor nicns esélye :)
2009. aug. 25. 21:26
 2/4 anonim válasza:
Nekem néhány próbálkozás után sikerült. Lényeg, hogy meg kell sorozni mindenféle lövéssel, amivel csak tudod, a gyorsítókat meg azonnal elnyomni, hogy hozd a hátrányodat. A pályán meg van egy titkos rövidítés is, csak már nem emlékszem ,hogy kell kinyitni.
2009. aug. 28. 21:15
 3/4 anonim válasza:
ugy kel kinyitni hogy X időnként megnyilik a kapu még az elején és bele kel menni ahol kétoldalra elágaz az ut ott
2009. aug. 28. 22:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt a kaput úgy tudod kinyitni, hogy kilövöd egy bombával.
2009. nov. 29. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!