Nem fut a Diablo3----> Nemtudom, hogy miért?
Figyelt kérdés
A gépem egyesek szerint erősnek számít:
-asus laptop
-6gb ddr3 ram
-nvidia geforce gt520m 1gb videokártya
-intel core i5 processzor 2,30 ghz (turbo boost van benne: 2,90 ghz-ig megy fel)
Megvettem a Diablo3-at és most csodálkozom, hogy nem fut pedig már egy jó ideje rákészültem a gépem teljesítménye jobb az ajánlottnál.
Kérem segítsetek!
2012. dec. 24. 14:35
2/8 anonim válasza:
Az túlzás, hogy erős gép, de egy Diablo 3-nak bőven elég. Mit jelez?
3/8 A kérdező kommentje:
Semmit nem ír ki csak szaggat.... Azért vettem ezt a gépet részben, hogy ha lesz pénzem akkor megvehessem a Diabo3a-t és tudjak vele játszani.
Most gondolkodom, hogy a hétnek a vége fele, jövőhéten beviszem szervízbe, hogy nézzék meg, mert semmilyen játék nem fut el: COD4-ezni szeretnék, de csak lowon fut. ( Megjegyezném, hogy a Call of Duty Black ops-ot max settingsen toltam végig....
2012. dec. 25. 09:24
4/8 anonim válasza:
Nem szaggat ha nem lagol....6gb ram nem eros egy online jateknak...
5/8 anonim válasza:
Hát netre erős gép :) Single Gamekre el megy :) normális online Gamekra gyenge :(.
6/8 A kérdező kommentje:
Mi kell egy online gamehez? A barátomnak gyengébb a gépe és nála mégis rendesen fut! Lehetakkor, hogy az 5mb-os internetkapcsolat nem elég?
2013. jan. 10. 00:46
7/8 anonim válasza:
Az is lehet de a Battle net az egyik legjobb legnagyobb szero.Én 8gb ramot ajánlom inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!