Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 2: Miért nem működik a...

Sims 2: Miért nem működik a többi kiegészítő?

Figyelt kérdés
Fent van a gépemen a Sims 2 alapjáték és tökéletesen működik. Felraktam hozzá a Házi Kedvencek és az Éjszakák kiegészítőt. Ezek is tökéletesen futnak. De ha bármelyik más kiegészítőt felrakom (pl. Egyetem,IKEA stb),azok nem működnek. Crack-eltem is mindent. Mindegyik kieg.-nek minden ikonjával próbáltam már elindítani. Elindul, aztán a bevezető videó közben megáll és a Windows kiír egy üres hibaüzenetet, szóval semmi nincs odaírva.. Mi lehet a baj? Valaki segítsen, mert nagyon szeretnék játszani a többivel!! Köszi:)
2009. aug. 24. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Készíts egy biztonsági mentést. Töröld ki az egészet, az alapot meg kiegészítőt is. Néhány embernél a játék más esetben nem működik megfelelően. Szóval sorrendben kell telepíteni.(megjelenési sorrend)

Sims 2 alap

Egyetem

Éjszakák

Karácsonyi Party Csomag

Vár az üzlet!

Mesés Díszletek Cuccok

Csilli-Villi Cuccok

Házi kedvencek

Télapós Cuccok

Évszakok

Bulis Cuccok

H&M Divatos Cuccok

Jó utat!

Trendi Tini Cuccok

Szabadidő

Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok

IKEA Álomotthon Cuccok

Nagyvárosi Élet

Paloták és Parkok Cuccok

2009. aug. 24. 12:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ, de én a Házi Kedvenceket előbb telepítettem, mint az Éjszakákat. Ezek működnek. Ezen kívül megvan a Tini Cuccok, Egyetem és az IKEA.
2009. aug. 24. 15:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Sőt megvan szinte mind 1-1 dvd-n. Azok régen tökéletesen működtek. Most meg egyik se, még a Házi Kedvencek sem. Csak a most letöltött Házi Kedvencek működik. És ezt kipróbáltam nem csak az én gépemen, a barátom 2 gépén is..Ott is u.az az eredmény.
2009. aug. 24. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is voltígy egyszer,valamelyik kiegészítőt nem creckelted,vagy nem jó a creckje.Szépen sorban kezd el felrakni,mindegyik után nézd meg,hogy elindul-e a játék,így kitudod szűrni,hogy melyikkel van a hiba.Én az egyik cracket nem jó helyre tettem ahogy sorban raktam fel.A tsbin mappába kell tenni a creckeket.

Elszórakoztam vele egy darabig:)

2009. aug. 27. 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet,hogy valamelyik kiegészítő frissítette a házikedvenceket?Én amikor raktam fel a fürdőcuccokat akkor frissítette a házikedvenceket,és ez utánn nem indult a játék.Kis gondolkodás után újra crackeltem a házikedvenceket,és így műkszik!

Pedig én is több kieget használtam már,mind futott /nem eredeti/de ilyen gondom csak ezzel volt.

2009. aug. 29. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!