Hogy lehet regisztrálni a spore-ban? Nekem azt írja ki hogy "Az általad megadott jelszó és e-mail cím nem szerepel rendszerünkben. "
remélem ezek jó jönnek:
(nekem működött) kód: http://www.youtube.com/watch?v=gwAyCYXNCwk
crack:nem tom hogy eredetiben hogy van de ha minden igaz akkor a lemezen kell hogy legyen egy olyan fájl hogy crack. a crackben vagy egy olyan jel mint a spore arra jobb egérgombbal kattints és másolás. majd menj be a helyi lemez; prgram flies; electronic arts; spore, sporebin; és itt kattints az üres helyre és beillesztés . most kidobott egy olyan ablakot hogy lehetőségeket választhatsz . válaszd a másolás és cserét és ha minden megvan és minden szuperál a gépen egy program sem hiányzik akkor indulhat a játék
remélem segítettem és szerintem működnie kell mert én ezzel a technikával 5 barátom gépére raktam föl és mindenkinek működik :) sok szerencsét és kellemes fejlődést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!