Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet regisztrálni a...

Hogy lehet regisztrálni a spore-ban? Nekem azt írja ki hogy "Az általad megadott jelszó és e-mail cím nem szerepel rendszerünkben. "

Figyelt kérdés
felmentem a spore oldalára interneten, de ott meg nem találom hogy hol lehetne regisztrálni.
2012. dec. 23. 14:34
 1/7 A kérdező kommentje:
most azt írta ki hogy "A játék telepítéséhez szükséges regisztrácoós kulcs nem érvényes". mit csináljak? hogy regisztrálhatnék?
2012. dec. 23. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Eredeti?
2012. dec. 29. 13:21
 3/7 A kérdező kommentje:
igen az
2012. dec. 30. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha sehogysem indul el crackeld meg.
2012. dec. 31. 09:58
 5/7 A kérdező kommentje:
az meg micsoda? az ilyenekhez túl hülye vagyok
2013. jan. 2. 12:07
 6/7 anonim válasza:

remélem ezek jó jönnek:

(nekem működött) kód: http://www.youtube.com/watch?v=gwAyCYXNCwk

crack:nem tom hogy eredetiben hogy van de ha minden igaz akkor a lemezen kell hogy legyen egy olyan fájl hogy crack. a crackben vagy egy olyan jel mint a spore arra jobb egérgombbal kattints és másolás. majd menj be a helyi lemez; prgram flies; electronic arts; spore, sporebin; és itt kattints az üres helyre és beillesztés . most kidobott egy olyan ablakot hogy lehetőségeket választhatsz . válaszd a másolás és cserét és ha minden megvan és minden szuperál a gépen egy program sem hiányzik akkor indulhat a játék

remélem segítettem és szerintem működnie kell mert én ezzel a technikával 5 barátom gépére raktam föl és mindenkinek működik :) sok szerencsét és kellemes fejlődést

2013. jan. 5. 02:20
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ((:
2013. jan. 5. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!