Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hova illetve hogyan tölthetek...

Hova illetve hogyan tölthetek fel minecraft magyar adventure (kaland) mapokat?

Figyelt kérdés
Ha lehet magyar oldalakat mondjatok!

2012. dec. 23. 00:20
 1/7 anonim válasza:
Van pár ott www.zombieland.hu
2012. dec. 27. 10:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze de én,feltölteni akkarok nem,letölteni!Azaz felrakni amit mások letöltenek.
2012. dec. 27. 18:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Megvan de hogyan tehetném közzé?Ha gyakorikérdésen probálom:Válaszodban egy olyan linket probáltál elhelyezni,amely esetleg...
2012. dec. 28. 03:12
 4/7 anonim válasza:

Ha még nincsen meg hogyan tudsz berakni minecraftba aventure mapot akkor elmondom: Belemész a start menübe és ott rákattintassz a keresés gombra, oda beírod hogy: %appdata%

Ha ez megvan, amilyen minecraftod van belemész a .minecraft mappába ez az (angol minecraft) vagy ha éppen magyar minecraftod van belemész a hu-minecraft mappába és ott belemész a saves mappába és oda beleteszed a letöltött mapodat amit kiválasztottál. Megnyitod azt a minecraftot amibe beletetted a mapot, belemész a single playerbe (egyjátékos módba) és ott van a letöltött mapod! :D Remélem sikerül. Ha mégsem jön össze valami írd meg ide!

2013. jan. 16. 16:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Kösz de ezt én is tudtam,én arra gondolok hogy FELTÖLTÉS szóval feltöltök egy adventure mapot és,talán 1óra mulva jön egy ember és letölti utána,azt csinálja amit te leirtál.Látom böven van idöm mire az a válasz jön amelyiket én akkarom...
2013. jan. 16. 17:24
 6/7 anonim válasza:

Dropbox vagy médiafire rakd fel nézz hozzá videókat

a másik, hogy annak a map nak a mappáját csomagold össze .rar rá

jobb klikk tömörítés windows köteg fájlba

2013. máj. 10. 16:30
 7/7 anonim válasza:
regisztrálj MediaFire-ra és a videóid alat ird le a linket oszt kész
2015. máj. 12. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!