Skyrim, steam ötlet. Szerintetek?
Steamen itthon nem lehet megvenni a Skyrimet Steamen, utánaolvastam elvileg azért nem mert a box eladásokat akarják növelni. Most akciós 33%, arra gondoltam ,hogy az irodában ahol dolgozom német/amerikai proxyk vannak
ott belépnék csinálnék egy accountot és giftelném magamnak (ami tiszta ügy ajándékba kaphatod simán, ennek után is néztem). Az egyetlen parám, hogy ha a saját magyar kártyámmal veszem, annak ugye marad nyoma.
A kérdésem az, hogy
a, vajon visszanézik-e annyira, hogy para, ha magyar kártyával veszik amerikában a játékot
b, bannolnak-e szó nélkül
szerintem nem lenne jogos, ha bannolnának, mivel lehet amerikai haverom akit megkértem, hogy ugyan regizzen már és vegyen nekem skyrimet aztán megadtam a kártyaadataimat.
Mit gondoltok?
alright! köszi!
am szerintem sem lesz baj, ha bannolnak beírom ide aztán másnak nem lesz para.
gáz lenne ha bannonlnának van már vagy 100ezer forintnyi játék rajta..
na nem sikerült a dolog, valszeg az a baj, hogy magyar kártyát nem fogad el... próbáltam paypallel is, de esélyítelen volt kb. :/ nem örülök.
paypelen valszeg az volt a baj, hogy magyar kártya, talán, ha rátöltenék a paypalre és átkonvertálnám a HUFot USDre akkor menne, de ennyi meg minek nyomni a paypalemre.
lehet énismegveszem a boltban sok ez a macera. :/
na még próbálkozom majd megírom az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!