Xbox360-ra van valami One Piece játék?
Xboxra elég szegényes a választék animés játékok terén.
A bleacht és a one piecet is csak PS3ra adták ki sajnos és én nagy bánatomra a .hack//Versus is csak PS3ra jött ki :(
Max naruto van.
Na ezaz, hog az összes Dragonball és Naruto játékot csontig lerágtam... emlékszem anno meddig gürcöltem amikro megláttam a tenkaichi 2-t, hogy legyen egy ps2-m. Elég sokára lett is, szanaszét játszottam az összes dragonballt. Amikor kijött az xbox360 és a PS3, láttam, hogy a készülő Dragonballokat kiadják boxra is, és mivel az fért bele a keretembe, így xboxot vettem. Külön öröm, hogy Naruto is jött ki nem is egy. De most nézem a One Piecet, és látok egy ilyen játékot róla, erre csak PS3... remélem egyszer kiadnak valamit boxra is.
köszönöm a válaszokat
RPG: Tales of Vesparia, The lost Odyssey, Eternal Sonata, Blue Dragon
Verekedősben a Dragon Ballok, Narutok vannak, ahogy írták, de 2d-ben ott a Guilty Gear sorozat, vagy a Skool Girls, meg van még, csak nem jut eszembe a címük. Arcade játékok között is érdemes keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!