Hogy lehetséges az hogy az alábbi gépen csak közepes grafikai beállításokkal megy a GTA IV?
CPU: Intel Core i5-2320 Quad 3Ghz
RAM: 8GB (2x4GB)
VGA: GIGABYTE Radeon HD7770 1GB GDDR5
OP rendszer: Windows 7 64bit
Körülbelül 1 hónapja vettem a gépet...
Minden játék megy rajta full grafin szaggatás nélkül.
Például a Medal of Honor Warfighter vagy Dirt Showdown.
A GTA IV egy 2008-2009 körüli játék ha jól tudom.
1.0.7.0 patchen van nekem, nem tudom mi lehet még a baja.
Full grafikán kb 20fps, ha minden medium akkor 50fps.
Nyugodj meg, nem vagy egyedül. Nagyon gépevő motorja van a gta-nak, annak ellenére h nem néz ki jól....
Crysis 2 játszok maxon full hd-ban 40fps körül, a gta meg szaggat.
nekem
Processzor:Intel(R) Pentium(R)4 CPU 2.80GHz 2.79 GHz
Ram:2,00GB
Windows 7 ultimate 32 bit
A gta 4 full grafikával megy és m,i az a fps
Nos.
1: Az FPS a Frames Per Second rövidítése, és az jelöli hogy (miután a videót gyorsan lejátszódó képek alkotják) mennyi kép jelenik meg egy másodperc alatt. Minél nagyobb az FPS, annál nagyobb a videó minősége
2:Biztos hogy 64-Bitre optimalizált a GTA-d? Ez is hiba lehet, mert ha 64 bites a géped, és 32 bitre lett optimalizálva a GTA, akkor az nem használ ki minden erőforrás, és kevesebbhez jut hozzá, mint amennyit elérhetne. Ez pedig már a magas szinthez alacsony.
3:Kompatibilitás. Ugyan valószínűtlen, de lehet, hogy a GTA nem támogat valami grafikus kártyát vagy egyéb hardvert, így azt nem tudja teljesen kihasználni. Érdemes megnézni, hogy minden rendben van-e ebben a tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!