FIFA12-n, XBOX360-on lenne két kérdésem. Az első, hogy hogyan lehet irányítani a büntetőt, a második, hogy hogyan tudom előrehívni a kapust szögletnél?
Büntetőnél a zöldben kell megállítani a csíkot a játékos neve alatt, és utána kell célozni.
Ajánlom ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=N_f9--Gf5mU
Angol tudás jó, ha van, de nem nélkülözhetetlen. Gyakorlóarénában a büntetőterületen belül valamelyik irányba lenyomod a "4 irányba álló + jelet" a kontrollereden, és már gyakorolhatod is a végtelenségig, és az L vagy RT-vel (nem vagyok benne biztos fejből) beállítod az irányjelzőt segítségnek.
Kapusról nem tudok nyilatkozni, tapasztalatom szerint vagy előrehozza a gép vagy nem.
Bármit nem értesz Fifával vagy Xboxxal kapcsolatban nyugodtan fordulj hozzám privátban. :)
Jól van.
Úgy tudom hogy nem tudsz kapussal szögletet hívni..
Kicsit félre sikerült a mondat ..
Úgy tudom hogy kapussal szögletet nem tudsz rúgni/azaz nem lehet.
Jól van :D
Amúgy régen amikor ps2-n játszottam utolsó percekben fel lehetett hívni,próbálj szögletet szerezni utsó percekben amikor vesztésre állsz,.
A Büntetőkre adott választ nagyon-nagyon szépen köszönöm.
A szögletnél próbáltam, de nem sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!