Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mitől van ez a mikroszaggatás...

Mitől van ez a mikroszaggatás probléma?

Figyelt kérdés

Először is leírom a konfigom, aztán mondom a tapasztalataimat:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core proci 4600+, 2.41GHz magonként.

2Gb RAM

Sapphire Radeon HD5570 1Gb DDR3

(Táp: 400W)

több szerintem nem lényeges, 320Gb-s HDD-m van de sztem ez nem befolyásol sokmindent.

A lényeg az, hogy a Crysis 1-et játszottam, és azt érzékeltem, hogy teljesen simán fut, azonban 5-10 mp-enként bejön egy ilyen.. nem mondanám laggnak, mert nem laggol be a játék, csak egy röcc, egy mikroszaggatás, és nem csak képen, hanem hangban is. Ugyan ezt tapasztaltam Fifa 13-nál, és Fallout 3-nál is. Próbálkoztam a grafika csökkentésével, de teljesen minimumon is ugyan ezt csinálja.

Hűtés probléma kilőve, mert normális hőmérsékleten fut minden. Driverek a legfrissebbek.

Van valakinek hasonló problémája? Esetleg volt, de sikerült megoldani? Mitől van ez?

2012. dec. 18. 19:34
 1/4 Snl.Drako ***** válasza:
Én a helyedben RAM-ot meg tápot bővítenék, az a 400 watt egy picit karcsúnak tűnik (TŰNIK, nem biztos.)
2012. dec. 21. 14:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Ramban én is gondolkodtam, nemtudom mennyire befolyásolhatja ezt.. talán a környezet renderelése.. de amikor egy helyben az egeret mozgatom akkor is ez van szal ez kizárva. A táp az meg elégnek bizonyult mindig :) Direkt a konfighoz tartozik, mondjuk eredetileg egy nvidia kari volt, de az elpukkant egy villámcsapás miatt(nemvicc)
2012. dec. 29. 00:18
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem csak annyi a változás, hogy intel core i3 van és 350W táp, de nekem kifogástalanul megy.
2012. dec. 29. 01:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Ennek örülök.
2012. dec. 29. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!