Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A God of War játékban elakadta...

A God of War játékban elakadtam! Vagy hibás a játékom?

Figyelt kérdés
A the loom chamber pályán vagyok, ahol a rengetteg szörnyet kell legyőzni, és ahol a zöld fal választja el részekre a pályát, ami a szörnyek elgyőzése után kinyilnak. Iged, de sajnos nálam egy idő után nem jönnek szörnyek, csak lezárt rész marad, se előre se hátra nem tudok menni. Valamit elrontottam, vagy hibás a játékom ? Már néztem a neten végigjátszásokat, ott mindent rendben van vagyis annak aki játszik.
2009. aug. 22. 17:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, valószínű, hogy bug, tehát rossz a játék. Általában mikor harc van, szól a zene. Amikor nem jönnek a szörnyek, hanem le van zárva, akkor is szól? Mert akkor már 100%. Eredetin játszatsz? Mert kizárt, hogy annak ilyennek kéne lennie. Ha másolt, próbáld meg eredetin vagy egy másik másolattal.

Én is másoltan toltam még anno, nekem is voltak ilyen hibák, pl. az Icarusnál, nem jelent meg egyszerűen a videó, szal biztos, hogy a játék hibája, immáron tényleg:) Eredetin játssz, én is toltam már feketén és tönkrement a PS2-m, mert nem tudott mit csinálni, mikor találkozott ezekkel a hibákkal.

2009. aug. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!