Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet a GTA 4-et Win7-en...

Hogy lehet a GTA 4-et Win7-en megoldani?

Figyelt kérdés
Fut a játék normálisan szaggatás nélkül de ha kanyarodok vmerre megakad majd fut tovább szépen folyamatosan. Ez egy picit idegesítő néhány küldinél.

2012. dec. 16. 17:24
 1/9 anonim válasza:
Nekem is pont ez a problémám de nem hiszem h az OS a hiba.
2012. dec. 16. 17:48
 2/9 A kérdező kommentje:
De hallottam, hogy az OS okozza. Már eleve 2008-ban jelent meg a játék. Akkor még nem volt Win7.
2012. dec. 16. 18:01
 3/9 anonim ***** válasza:
attol hogy akkor meg nem volt win7 nem az OS hibaja hogy a GTA4 minden idok eggyik legsz*rabbul optimizalt jateka
2012. dec. 16. 18:16
 4/9 anonim válasza:
Minimumon is ezt csinálja és maxon is. Nem tudom én se mi lehet a baj.
2012. dec. 16. 18:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor szopja le a Rockstar Games.
2012. dec. 16. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:

szo*d le te, hogy ingyen töltöd le a játékot, ezzel rákényszeríted a kiadót hogy a konzol verziókra fektessenek nagyobb ráfordítást, mert ez annak a közvetlen következménye.

(ha megvetted a játékot, ez nem vonatkozik rád)

2012. dec. 16. 19:12
 7/9 A kérdező kommentje:
HÁT SAJNOS ÉN MEGVETTEM A JÁTÉKOT... :s
2012. dec. 16. 20:02
 8/9 A kérdező kommentje:
de ezeket a Skidrow és Razor csapatokat nem kapja le a rendőrség?! nem hiszem el hogy nem tudják lekutatni ip cím alapján ahol manapság tart az elektronika
2012. dec. 16. 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugyan már...a rendőrség nem foglalkozik ilyenekkel. A napisz*r.com szerkesztőit is próbálták már perelni meg megtalálni de semmi. Ezért kell konzolt venni...
2012. dec. 16. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!