Vennék a Vaterán egy playstationt és azt mondja az eladó, hogy "Ahoz, hogy megadjam a címem, le kell ütnöd a terméket". Ezt hogy csinálljam?
Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 14:57
1/7 anonim válasza:
Szerintem a villám ár opcióra gondol. Ott narancssárga téglalapban. milyen ps 1-2-3?
2/7 anonim válasza:
Regisztrálva vagy?
Kapcsolatfelvételi adatokat csak az aukció megnyerése - legmagasabb licit az aukció lejártakor, vagy villámár - után cserélhettek, mert a Vatera sem ingyen biztosít felületet az üzlethez, részesedik az eladott dolgok árából, így a szabályzat is tiltja, hogy a Vaterán kívül egyezzetek meg az ott talált termékről.
3/7 A kérdező kommentje:
Hol van? nem találom. Amúgy ps1.
2012. dec. 14. 15:08
4/7 A kérdező kommentje:
Már lejárt az aukció.
2012. dec. 14. 15:12
5/7 anonim válasza:
Lejárt, és vki meg is nyerte? PS1-et vettem én is karácsonyra vkinek asszem az apród.hu-ról, de nem biztos :D
6/7 A kérdező kommentje:
Senki sem licitált rá. Üzenetekben egyeztünk meg még mielőtt lejárt volna az aukció.
2012. dec. 14. 15:46
7/7 anonim válasza:
Akkor írj neki, hogy listázza újra, vagy beszéljétek meg, és hogy neki is jó legyen, meg neked is, üsd le egy másik (lehetőleg minél olcsóbb termékét). Így ő megússza a jutalék egy részét, te meg megkapod a PS-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!