Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Régi Xbox360 memóriakártya?

Régi Xbox360 memóriakártya?

Figyelt kérdés

Régebbi Xbox360-ról (arcade, első pirosledes téma, gondolom sokan emlékeznek) megmaradt a memóriakártyám, és az lenne a kérdésem ,hogy azokat a mentéseket adatokat amik rajtamaradtak azt egy új 360 Slim-re, hogyan lehetne átvinni?

Akármi szóba jöhet. Átalakító, egyik box-ról a másikba stb.

Köszönöm a válaszaitokat!

Link a memórikártyáról..:

[link]

2012. dec. 11. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát ha van valami hordozható merevlemezed akkor csak bedugod xboxba/system settings/storage/ és LE KELLFORMÁZNI (mindent letöröl) amit bedugtál tehát legyen üres és átalakítja xbox storage-á (max 16GB-szabad helyet tud csinálni tehát hiába dugsz be egy 500GB-set csak 16GB-t tolhatsz rá) és ami kell ráhúzogatod berakod új boxba és átpakolod. Arra figyel hogy amit letöltöttél profiloddal (játék,DLC, téma stb) azt a profilod letöltése után (a bejelentkezésnél download profil) a profil/dowonload historyba letudod szedni marketről igyen ugye mégegyzser amit már megvettél. Ha esetleg transzfereltél valakit töltöttél le rőla játékot vagy valamit akkor írd le és akkor leírom azt is, meg ha ez kicsit zavaros akkor írd meg pontosan mit kell át vinni és leírom lépésről lépésre :) Remélem segítettem :)))
2012. dec. 11. 22:39
 2/12 A kérdező kommentje:

Egy b*dös szót nem értettem, de azért ment a zöld kéz, Köszönöm!:)

Jöhetne a részletes leírásod, megköszönném.

2012. dec. 12. 00:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Okok :D de mi az amit át kell vinned pontosan mentések, teljes letöltött játékok, témák???
2012. dec. 12. 15:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha volt saját profilod,mentésekkel,akkor letudod tölteni az xbox 360 slim-re a profilod.

Mentések nem tudom hogy ott lesznek-e szerintem nem ha csak letöltöd,csak a G (gamer score amit szereztél lesz meg meg a neved..ennyi gondolom)

2012. dec. 12. 15:45
 5/12 A kérdező kommentje:
A profiljaim kellenének, és a játékmentéseim.
2012. dec. 12. 15:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Ja most nézem ez egy ilyen régi cucc!! Á :D Akkor csak annyit csinálj:

1: Fogsz egy pendrivet ami üres!

2: Bedugod az xboxba!

3: A beállításoknál keresel egy olyan menüpontot hogy "Storage"

4: Ott rámész a pendrive-ra!

5: Ki ír valami szarokat hogy mi előtt használod alakítsd át hogy az xbox felismerje (itt pontosan nem tom mit kell már nyomni de egyértelmű azt tudom)!

6: Így elkészült az új memória átpakoló!

7: Ismét a "Storage" menübe mész ahol a régi memória kártyát választod!

8: Látni fogod a cuccokat amik rajta vannak és rá mész egyesével ami kell és amikor rá mentél kiírja hogy "Copy, Move, Delete" te itt a "Move"-t az az mozgatást válaszd.

9: Ha rámentél a mozgatásra kiírja hogy válaszd ki hova rakod át! És kiválasztod a pendrivet amit az elején csináltunk!

10: Rápakol így mindent a pendrive-ra ami kell!

11: Bedugod az új slim-be a pendrivet!

12: És szépen a "Muve"-al fel rakod a slim-re amiket ráraktál a pendrive-ra!

2012. dec. 12. 15:52
 7/12 A kérdező kommentje:
Naaaa ez tök szuper lenne meg minden, csak az a baj ,hogy a régi boxom az piros ledes..:D najó ez már tényleg vicces így..:'D
2012. dec. 12. 15:55
 8/12 anonim ***** válasza:

86%-os jókat ír, csak azt nem értem minek itt pendrive-ot formázgatni, amikor van vinyó is a gépben...

Viszont rossz hír, hogy a slimbe nem tudod már beledugni a memória kártyádat. A profil meg a mentések ha jól értem azon vannak. Egy megoldás van: keresel valakit, akinek még a régebbi tipusú boxa van, abba beledugod a memória kártyát, veszel egy data transfer kábelt, összedugod a két gépet (a régit meg a slimet), és átmásolod a slim vinyójára az adatokat.

2012. dec. 13. 03:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja, leesett közben mire írta a pendrive formázgatást. :)
2012. dec. 13. 03:14
 10/12 anonim ***** válasza:
*sőt még olcsóbb megoldás, amit 86%-os ír, mert oda nem kell a data transfer kábel. Szóval annyi, hogy fogsz egy pendrive-ot, és keresel valakit, akinek a boxa olvassa a memóriakáryádat. Ott szépen átmásolod, a pendrivera, azt meg slimre már simán rá tudod pattintani.
2012. dec. 13. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!