Régi Xbox360 memóriakártya?
Régebbi Xbox360-ról (arcade, első pirosledes téma, gondolom sokan emlékeznek) megmaradt a memóriakártyám, és az lenne a kérdésem ,hogy azokat a mentéseket adatokat amik rajtamaradtak azt egy új 360 Slim-re, hogyan lehetne átvinni?
Akármi szóba jöhet. Átalakító, egyik box-ról a másikba stb.
Köszönöm a válaszaitokat!
Link a memórikártyáról..:

Egy b*dös szót nem értettem, de azért ment a zöld kéz, Köszönöm!:)
Jöhetne a részletes leírásod, megköszönném.

Ha volt saját profilod,mentésekkel,akkor letudod tölteni az xbox 360 slim-re a profilod.
Mentések nem tudom hogy ott lesznek-e szerintem nem ha csak letöltöd,csak a G (gamer score amit szereztél lesz meg meg a neved..ennyi gondolom)

Ja most nézem ez egy ilyen régi cucc!! Á :D Akkor csak annyit csinálj:
1: Fogsz egy pendrivet ami üres!
2: Bedugod az xboxba!
3: A beállításoknál keresel egy olyan menüpontot hogy "Storage"
4: Ott rámész a pendrive-ra!
5: Ki ír valami szarokat hogy mi előtt használod alakítsd át hogy az xbox felismerje (itt pontosan nem tom mit kell már nyomni de egyértelmű azt tudom)!
6: Így elkészült az új memória átpakoló!
7: Ismét a "Storage" menübe mész ahol a régi memória kártyát választod!
8: Látni fogod a cuccokat amik rajta vannak és rá mész egyesével ami kell és amikor rá mentél kiírja hogy "Copy, Move, Delete" te itt a "Move"-t az az mozgatást válaszd.
9: Ha rámentél a mozgatásra kiírja hogy válaszd ki hova rakod át! És kiválasztod a pendrivet amit az elején csináltunk!
10: Rápakol így mindent a pendrive-ra ami kell!
11: Bedugod az új slim-be a pendrivet!
12: És szépen a "Muve"-al fel rakod a slim-re amiket ráraktál a pendrive-ra!

86%-os jókat ír, csak azt nem értem minek itt pendrive-ot formázgatni, amikor van vinyó is a gépben...
Viszont rossz hír, hogy a slimbe nem tudod már beledugni a memória kártyádat. A profil meg a mentések ha jól értem azon vannak. Egy megoldás van: keresel valakit, akinek még a régebbi tipusú boxa van, abba beledugod a memória kártyát, veszel egy data transfer kábelt, összedugod a két gépet (a régit meg a slimet), és átmásolod a slim vinyójára az adatokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!