Helo feltettem a battlefield 2142öt a gépemre elinditom játszom vele egy kicsit majd kilép és kiirja hogy a bf2142 hibát észlelt és leáll ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 15:14
1/5 Mould válasza:
Töltötted a játékot vagy vetted? Mert ha töltötted akkor általában a crack a bűnös :) Próbálj leszedni másikat
2/5 A kérdező kommentje:
töltött és cracket is keretem már mást de ugyis ezt csinálja
2012. dec. 11. 20:06
3/5 Mould válasza:
Hmm akkor próbáld máshonnan letölteni a játékot... Vagy keress még cracket mert van bőven...
4/5 A kérdező kommentje:
nem linkelnél be párat 1,0-ás verzióhoz
2012. dec. 11. 20:12
5/5 Mould válasza:
Nem enged linket küldeni... Am én torrenten töltök. És leginkább a piratebay nevű oldalon. Nekem 90%ban bejön amito nnan szedek :) Ha googleba sehol nem találsz akkor próbálj pachet leszedni de ha nem akarsz vele foglalkozni akkor szedj le másik játékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!