Sony psp e1004-ről mi a véleményetek?
konzolvilag.hu
nincs rajta wifi,meg ilyenek,
én PS vitát vettem és kb. 5-6 órát bír játékkal,úgy hogy nem folyamatosan.
"Tudom de a vita sokkal drágább, a játék is hozzá."
...
"És vitához mennyi egy játék?"
Még jó, hogy tudod miről beszélsz...
Játéktól függ mennyibe kerül,gameshop.hu és a konzolvilag.hu a legolcsóbb,.
PSP képminősége nem valami jó, a PS vitához képest.
De írj a konzolvilagban emailt vagy akar facebookon kérdezd meg sokat segítenek!
Én is PSP-n és PS vita között gondolkoztam és elmagyaráztak mindent!
PSP-re meg csak régi játékok vannak max fifa 13 megjelenik rá,meg ilyen japán izék..
Autósbol esetleg Need For Speed, Midnight Club, vagy Gran Turismo jöhet szóba.......
Lehet, h régimódi vagyok, de a játékélményt nézd, ne a grafikát...veszel egy pspt kiflasheled és rakhatod rá a jobbnál jobb játékokat......a ps vitára (egyenlöre) nincsen törés..íme egy kis összehasonlítás:
-pspt rosszabb esetben 35k + egy 32gigás memo kari meg esetleg 10k ha van....aztán rárakatsz haverral, vagy ismerössel egy progit, és kalózkodhatsz kedvedre....ez kb 40-45k egészen
- ezzel szemben a ps vitára nincsen törés...a legalapabb játék is 6-9k + egyenlöre nem sok játék van még rá + még a 32gigás memo kari ami (mivel ps vitára van és új) nem 10k hanem 18-22k. Akkor ott tartunk h ebböl már nagyjábol már vehetnél pspt....és akkor természetesen ott van maga az alapgép aminek a wifis változata 50k, a 3g-s változata meg bö egy tizessel drágább...tehát a végeredmény:
psp:*
+olcsó
+ingyen játék, ha feltöröd
+ olcsóbb tartozékok
-elavult konzol ( grafikával meg úgy általában)
-egy analog joy ( fps játékoknál zavaró)
psvita:
+szebb játékok
+ forradalmi újítások
+két analóg joy
- egyenlöre nincs rá törés, így venni kell hozzá játékot, és egyenlöre ugrott a kalózkodás lehetösége
-viszonylag drága
* + =pozitivumok
- =negatívumok
Remélem tudtam segíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!