Valaki le tudná írni a Borderlands 2-ben melyik karakterhez milyen képességek tartoznak, és miben jók azok a karakterek?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam. :)2012. dec. 10. 17:28
1/8 anonim válasza:
nem is kell donteni, sorra kitolod mind az 5 karival
2/8 A kérdező kommentje:
ja, valószínűleg ez lesz, de melyikkel kezdjem?
2012. dec. 10. 19:56
3/8 anonim válasza:
komolyan ez a legnagyobb gondod?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, van sok bőven nagyobb gondom, de azt nem ide teregetem ki, amúgy meg mit érdekel? Feltettem egy kérdést, és arra szeretnék választ kapni, és az előző válaszod sem válaszolt a kérdésemre.
2012. dec. 10. 20:38
5/8 anonim válasza:
Én a Assassin-t szeretem nagyon erős, összes karaktert kipróbáltam még a Siren jött be de az se annyira mint a Zero.. :)
Assassin- jó képesség láthatatlan,penge dobás (elementálos)...
Solider-Az ágyú amit lerak hasznos csak taktikázni kell vele meg jó fát kirakni...
Siren-Gyógyítgatásra jó leginkább akkor jó ha többen játszotok...
Gunserker-Ha van 2 nagyon erős fegyvered akkor nagyon hasznos pl.: 2db Sledge Shotgun :D
Mechromancer- A robotja elég jó segítség persze fától függő...
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. dec. 18. 19:25
7/8 anonim válasza:
Mechromancernél kifelejtetted, hogy 2 skillje van. A robot meg az Anarchy. Az anarchiával is lehet elég sokat taktikázni, nekem nagyon bejön.
8/8 Sz.Márkó Borderlands válasza:
Szerintem a Siren a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!