Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Black Ops 2 "freeze". Miért?...

Black Ops 2 "freeze". Miért? Megoldás?

Figyelt kérdés

Egy ideje játszom a BO2-vel, több hibába is ütköztem már, de most kiküszöbölhetetlennek tűnik. A "Colossus" nevű pályán, amikor Karma után kell kutatnunk, a meneküléskor, mikor szétválnak, és belépsz a liftbe, megáll a játék, de semmi hibaüzenet, csak áll, amíg feladatkezelővel ki nem lépsz.

Konfigom tutira elbírja, driverek a legfrissebbek.

SKIDROW verzió, Update 1-2 fenn van.

2012. dec. 8. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Vedd meg a játékot!
2012. dec. 8. 22:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Esetleg értelmes megoldást nem tudnál mondani? Szerinted, ha meg akarnám venni, ide irkálnék, és nem a DVD-ért mennék?!

Nem ér annyit. Szóval legyetek szívesek az ilyen, és ehhez hasonló értelmes megnyilvánulásoktól megkímélni!

2012. dec. 9. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
A gond csak annyi, hogy ezeken a nyilvános oldalakon nem szeretik az ilyet. Ugyanis illegális témájú. Aki lop (mivel ez lopás), az oldja meg egyedül a problémáját vagy menjen a társai közé segítséget kérni.
2012. dec. 10. 00:01
 4/4 anonim válasza:

...Szia.

Szerintem ne magyar oldalakon keress...

Sokféle kérdésben kerestem választ magyar nyelvű fórumokon... de kb ennyi volt a reakció...

Guglizz angolul... és akkor hamar jön a megoldás.

2013. aug. 10. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!