Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Üdv. Annyit szeretnék megtudni...

Shakervok kérdése:

Üdv. Annyit szeretnék megtudni, hogy az Xbox 360 Slim-et lehet e flash-elni? És nem megy-e tönkre? Mert én úgy tudom, hogy 5 slim ből 1-et tudnak kiflash-elni ugy, hogy ne menjen tönkre a gép.

Figyelt kérdés

2012. dec. 7. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Én annyit tudok, hogy még csak az augusztus előttieket lehet flashelni.. annyira sokat én sem tudok erről, de sok jót nem hallottam. Az enyém aug. utáni, nem is bántom..

2012. dec. 8. 06:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Amit az első ír az igaz. 2011 augusztus utáni slimeket már ellátták flash elleni védelemmel. Nézd meg az xbox hátoldalán a csatlakozóknál hogy mikor gyártották. És ha jó akkor vidd el a console cornerbe ha akarod. Én bennük megbízok, már számtalanszor flasheltettem náluk, és eléggé korrektek.
2012. dec. 8. 09:20
 3/5 A kérdező kommentje:
kössz szépen mindenkinek!
2012. dec. 8. 18:40
 4/5 anonim válasza:
NO FLASH :) csak RGH!!!!
2012. dec. 10. 22:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Ok de mi az az RGH ?
2012. dec. 11. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!