Assassin's Creed III-al mi történt?
Figyelt kérdés
Megvettem regiztem az Uplayen beirtam a kodot minden tökéletesen ment a játék elindult elisvittem már kb a feléig a játékot de utána 1x játék közben lefagyott a játék feladatkezeloben bezartam mert maskepp nem lehetett.Es azóta mikor kattintanak hogy jatek inditasa az Uplayen es single playert kiválasztom ez jön elé:
Próbáltam rendszergazdaként futtatni de nem sikerult valaki segitsen mit javasol mit tegyek? Ujratelepitettem is mar a jatekot es az uplayt meg minden dolgot is de az sem segitett:(.Oprendszert nem szeretnek pedig ujratelepiteni.
2012. dec. 7. 16:13
1/1 A kérdező kommentje:
na jo asszem nincs megoldas szoval ujrateszem a windowst
2012. dec. 7. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!