Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ilyesmi játékok pc-re?

Ilyesmi játékok pc-re?

Figyelt kérdés

A Darksiders nevet viselő játékhoz keresek hasonló élményű, történetű játékot PC-re, illetve nem szeretném új kérdésbe kiírni, ezért ha valaki tud segíteni, és ismerne mondjuk a BFME-hez (Lord of The Rings: Battle for Middle Earth) hasonló játékot, meg még érdekelne zombi túlélős játék is. Tudom, hogy egy kicsit sok egybe :D, de remélem azért valaki tud segíteni

Előre is köszi a válaszokat.

ui.: a Prototype, Left4Dead ezek megvannak nekem is, stratégia játékokat nem igazán ismerem, de minden véleményre kíváncsi vagyok.

2012. dec. 6. 18:05
 1/7 Mould ***** válasza:
Esetleg Dead Space 1-2, I am alive ezek zombi és szörnyesek. A stratégiaihoz nem mivel nem szeretem őket :D
2012. dec. 6. 18:50
 2/7 anonim válasza:
Probaltad az Assassin's creed et ? ha ugygondolod nekikedenel akkor ne az 1-essel kezd mert az rohat unalmas es nem fog erdekelni a jatek !! Kezdj a 2-el s utanna ha bejon akkor az 1 stb... De van meg egy csomo jo jatek pl a COD-sorozatok is jok ,Jelen pillanatban a Leage of legend's el jatszom !!! mar egy eve !! marha jo jatek online es ingyen !! Erdemes mindenkepp egy esejt adni neki szerintem az ev jateka (ojasmi mint a DOTA de jobb, szerintem ). HA tortenetre messz akkor jovalasztas lehet a Mass Effect -sorozat , strategia meg ott a Starcraft 2 !
2012. dec. 6. 19:01
 3/7 anonim válasza:

Nezz fel szerintem a jatekszerkeztok weboldalara pl :

ubisoft.com , activision.com , ea.com , stb...

2012. dec. 6. 19:04
 4/7 anonim ***** válasza:
God of war I-II-III, Dead island, The walking dead, LOTR: war in the north, Warcraft III, igy vegyesen irtam neked, de nézel belőlük képeket, ugy is tudni fogod melyik melyikre hasonlít
2012. dec. 6. 22:00
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2012. dec. 7. 15:54
 6/7 anonim válasza:
a minecraft egy túlélős játék :)
2012. dec. 7. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:

A Darksiders 2 trailere alatt ezt láttam: God of Persia May Cry.

Szóval:

God of war

Prince of Persia

Devil May cry

2012. dec. 8. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!