Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi ez a nagy Minecraft mánia?

Mi ez a nagy Minecraft mánia?

Figyelt kérdés

Minecraft így, Minecraft úgy

mindenhol csak ezt hallom...

2012. dec. 6. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
ismerőseidhez csak most ért el, nálunk már 1 éve lezajlott :D (én is megvettem, nem rossz játék)
2012. dec. 6. 17:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Én azt hittem hogy már kezd lassan unalmassá válni. Amúgy 1 éve ilyenkor,meg 2012 nyár elején volt nagyon felkapott :D Én 2011 májusában kezdtem el,voltak szervereim meg minden szinte de már 4 hónapja be sem léptem mert már meguntam egyszerűen...
2012. dec. 6. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Lány létemre én is vagy fél évig játszottam, de aztán meguntam, mert egy idő után bizony nagyon egyhangú tud ám lenni... Viszont az elején erős addikciót okozhat a játék. Szánom-bánom, de egy alkalommal volt, hogy egyhuzamban 5-6 órát ültem a Minecraft előtt... Persze azóta ez megváltozott. Ma már nem igazán játszom gépen, inkább csak fél óra alatt lecsekkolom azokat az oldalakat, amelyek érdekelnek, aztán megyek mást csinálni.

Mostanság azt is nagyon unom, hogy ma már a magyar Youtube -osok 50% -a 17-18 éves otthonülős nolife Minecraft-kocka. Most komolyan, annyira, de annyira fel tud idegesíteni, mikor a Youtube által ajánlott videók egyikére rákattintok, és mi tárul szemem elé azonnal...? Minecraftosok osztják a többi Minecraftost, hogy 'ő milyen izééééé', etc. Oké, vannak kifejezetten szimpatikus Minecraftosok, például Sirius vagy Herby, de ez ritka kivétel.

TISZTELET A KIVÉTELNEK!

Elnézést, ha némiképp sértőre sikeredett, de ez nagyon kikívánkozott már.

*Egy Mindecraft-lázból megtérült lány*

2012. dec. 6. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!