Teljesen új XBOX 360 SLIM fura hangok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma jött meg az új xbox 360 slimem és rögtön ki is próbáltam. Az assassin's creed 3-at vettem meg hozzá és arra lettem figyelmes, hogy olyan hangokat ad az xbox, mint a régi PC-k amikor töltenek. (az xbox is töltés közben adja a hangokat) A játék tökéletesen megy, csak a hangok zavarnak néha. Félek nehogy valami baja legyen. Szerintetek mi lehet a gond? Vagy ez normális?2012. dec. 5. 17:23
1/4 anonim válasza:
Telepítsd fel a HDD-re.
Nekem Xbob 360 Elitem van és nekem is ilyen fura hangokat adott ki.
Jah és ha feltelepíted akkor is kell hozzá CD
2/4 A kérdező kommentje:
szóval akkor nem a gépezettel van gond, hanem ezek ilyen alapzajok?
4GB-os csak, úgyhogy nem hiszem, hogy kitudom telepíteni rá. Esetleg akkor, ha külső HDD-re is lehet usb-n keresztül
2012. dec. 5. 20:24
3/4 anonim válasza:
Lehet külső HDD-re és Pendrivera is.
4/4 anonim válasza:
Vegyél hozzá külső winchestert,vagy pendrivera is feltudod rakni..
De ha egy 250 GB-osat vettél volna olcsóbban jöttél volna ki így mint hogy ha veszel hozzá külső HDD-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!