Hogy veszhetett el a FarCry 3 mentésem?
Figyelt kérdés
Egyik nap elmentettem és kiléptem, másik nap be, és nincs meg, csak a New game opció van ott :(
Már legalább 6 órája játszottam.
Az lehetséges hogy mentéskor valami hiba történt ?
2012. dec. 3. 15:42
11/18 anonim válasza:
Tudom, hogy régi a kérdés, de hátha hasznos lehet:
a tűzfalon le kell tiltani a FarCry mindkét irányú internetkapcsolatát, és akkor nem tud kapcsolódni a szerverhez, így nem fogja piszkálni a mentéseket. (Azért tűnik el, mert tört játék esetében a szerver nem ad visszaigazolást az eredetiségről).
12/18 Dragonwhite49 válasza:
Én felraktam (ugyanúgy tört) de akármit is csinálok nem ment el semmit mit csináljak? :S
13/18 anonim válasza:
Nekem sem menti el :( de most olvasgatam a válaszotokat majd kipróbálom mindegyiket hátha jó lesz előre is köszi azért :)
14/18 anonim válasza:
Akkor mit is kéne csinálnom hogy jó legyen mert nem menti el
15/18 anonim válasza:
A tűzfalnál mejiket kell kikapcsolni a farcry 3 IGE , D3D11 , D3D9 , Updater?
16/18 Martinek Géza válasza:
nekem se mentette el de amikor ranyomok za uplay re akkor nem mukodik miert?
17/18 anonim válasza:
Próbáld meg rendszergazdaként futtatni
18/18 cinike2 válasza:
Sajnos nekem sem ment egyik verzio sem senki a megoldást valahogy csak lehet menteni!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!