Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Játszik valaki ZEQ2-Lite-t?

Játszik valaki ZEQ2-Lite-t?

Figyelt kérdés
Én 3 napja kezdtem és nagyon bejön csak az a baj, hogy nem találok magyar szervert. Néha összefutok egy pár magyarral, de ők sem tudnak magyar szerverről, esetleg ha valaki tudna egyet, akkor annak hálás lennék ha adna egy ip címet is.
2012. dec. 3. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is játszok vele de túlságosan én se találok magyar szervert. De némelyik fórumon olvastam hogy melyik szervereken vannak magyar játékosok is. Írok egyet amin biztos szoktak lenni:

74.194.99.70

2012. dec. 14. 15:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz szépen.
2012. dec. 14. 22:31
 3/5 anonim válasza:
Jó sok idő telt el a kérdés feltétele óta.. :D De én is van hogy fent vagyok rajta, szerverem is volt/van de csak ha fent vagyok ami munka után vagy szabad időmben szokott lenni :)) A nevem [DF]Takashi a játékban. :) Üdv. :)
2013. aug. 8. 16:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válasz, remélem összefutunk valamikor valamelyik szerón. A ZEQ2-es nevem Kamiccolo.
2013. aug. 8. 20:08
 5/5 anonim válasza:
Remélem én is! :)
2013. aug. 11. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!