Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Need for speed most wanted?

Need for speed most wanted?

Figyelt kérdés
Akarok venni egy need for speed játékot és a most wanted-re gondoltam , néztem több nfs-det de ez tetszett a legjobban . Szerintetek megéri megvenni ? Nektek melyik nfs a kedvencetek ?
2012. dec. 2. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sz*r 10 percnél tovább nem bírtam. Szerintem egy jó NFS volt az a NFS carbon.
2012. dec. 2. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:
A 2012-es nem jó, a régi Most Wanted, az Underground, és az Underground 2 volt a legjobb NFS, azóta már csak a név ugyanaz, de játékélményben alulmaradnak.
2012. dec. 2. 16:10
 3/4 anonim válasza:

Első válaszadóval értek egyet, nekem is a Carbon tetszett a legjobban.

Második válaszadó: én úgy gondolom, hogy azok a Need for Speed-ek a legjobbak, amelyeknek történetük van, ezért is tetszik a Most Wanted, a Carbon, az Undercover, és a The Run (utóbbi két NFS-t sajnos nem tudom milyen, mert nem bírná a gépem, csak utánaolvastam). A Most Wanted-et és a Carbon-t együtt venném meg a helyedben, összefüggnek a történetek.

2013. febr. 19. 20:32
 4/4 anonim válasza:
Kérdező felé: ha úgy gondolod, hogy játszanál online is másokkal, javaslom a Need for Speed World letöltését (APES - EU szerveren van egy pár magyar).
2013. febr. 19. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!