Minecraftban hogy lehet répát vagy krumplit szerezni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 21:10
1/7 anonim válasza:
Az csak NPC Faluban van,vagy nagyon ritkán dobnak a mobok.
2/7 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy csak az NPC falukban található meg,de nem mindegyikben.
3/7 A kérdező kommentje:
és egy mapon kb. hány ilyen falu van mert haverommal játszok hamachi szerveren már találtunk egy falut onnan a lakosság valahogy eltűnt de ott csk búza van hol találhatunk legtöbbször ilyen falut?
2012. dec. 2. 09:15
4/7 -=GReddy=- válasza:
NPC faluban vagy megveheted NPC-től vagy ládában
5/7 anonim válasza:
Npc falukat mindig a sivatag szélénél, általába egy tó vagy más víz közelében lehet találni.
6/7 anonim válasza:
Egyszer tesóm hunger games szeron játszot és,álitolag egy mob dobot krumplit vagy,répát!Szoval utánanéztem és a zombi,zombi npc dob répát-krumplit!
7/7 anonim válasza:
Valóban, zombi és a villager zombi elég kis eséllyel dobhat krumplit és répát, viszont más szörny NEM!
Ezen kívül csak NPC falukban lehet megtalálni, automatikusan generálódva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!