Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha kijátszom a Gothic 2-őt...

Ha kijátszom a Gothic 2-őt akkor utána még mászkálhatok össze vissza vagy vége a játéknak és csak újat lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
És még az is lenne hogy a játékban csak főküldik vannak és mindig csak egy küldetést kell csinálni vagy össze vissza mászkálhatok mint a Morrowindben és tele van mellékküldikkel szóval mindig azt a küldit csinálom amelyiket akarom vagy csak mindig egy küldetés van mint pl Fable... segítsetek légyszi mert sürgős lenne

2012. dec. 1. 18:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és még az hogy lehet benne belső nézettel játszani az is fontos lenne mert yútún néztem és ott mindenki külső nézetbe volt
2012. dec. 1. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:

- tele van mellékküldetéssel

- csak külső nézet van

Arra meg nem emlékszek már, hogy lehet-e mászkálni benne sztori után, de úgy rémlik igen, viszont értelme már szerintem nem sok van, csak úgy küldetés nélkül hamar megunod a mászkálást, legalábbis én így vagyok vele.

Egyébként egyik legjobb játék, ne hagyd ki semmiképp.

2012. dec. 1. 18:59
 3/5 A kérdező kommentje:
És ezt a belső nézet dolgot nem lehet megoldani valahogy vagy valamilyen moddal? :S:S
2012. dec. 1. 20:02
 4/5 A kérdező kommentje:
És köszi a gyors választ ;)
2012. dec. 1. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Ilyen mod nem létezik hozzá. Pár mod van hozzá, de szerintem (meg mások szerint) is teljesen feleslegesek, sokat nem javítanak rajta.

De ne zavarjon, hogy nincs FPS nézet, úgy ahogy van egy nagyon jó játék.

2012. dec. 2. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!