RaiderZ vs. Metin2 - nem látják a játékosok a különbségeket?
Sziasztok!
A kérdésem kicsit fura, de leírom mire gondolok:
A "Metin2" és a "RaiderZ" mmo-ban talán annyi a közös vonás, hogy mindkettőben van non target system és mindkettő a Gameforge tulajdonában áll.
De ha megnézitek a játékkörnyezet minőségét, a karakterek kidolgozottságát, a rajtuk lévő ruhák kinézetét, a mobok kinézetét, a rengeteg itemet és consumable-féle tradelhető javakat, akkor nem kérdés, hogy a RaiderZ a győztes, mellette a sz*r grafikájú, egyhangú metin2 elbújhat.
Ezt eddig is sokan tudták (és emiatt sokan hagyták abba) a Metin2-ről hogy a játékosok összetétele iszonyatosan rossz, rengeteg a 11-13 éves és a káromkodás is.
Na de mire is akarok kilyukadni a kérdésben?
A Raiderz kb. 3.6 Giga, ami szerintem baromira nem sok, és nem fogjátok elhinni, de 1 hét alatt 32 szintet fejlődtem, pedig 25. szint környékén egy 12 ezer EXP-t adó quest is csak 6-11%-át tette ki a tapasztalatpont-csíknak.
Ilyenkor nem tudom sajnálni azokat az embereket akik a Metin2-be ölik a szabadidejüket. Tudom, hogy a RaiderZ nem versenyezhet a WoW-val de a TERA-val már igen.
Aki nem ismeri a RaiderZ-t, annak elmondom, hogy augusztus 9-én closed bétázott, október 24-én nyílt bétázott, és november 20 óta kilépett a béta fázisból a játék.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=gLB2gF88pDU
Metin2.... http://www.youtube.com/watch?v=Ng__VZO10pM
Nem látják a játékosok a különbséget?
Tera bukott szóval :D
Ingyenes játékok még ígyse konkurencia a wownak hogy mindenki leírta , szidták a pandákat mégis egyre több a player ..
A metin 2nél minden jobb .. értelmetlen az a játék és igen annyi a 10éves hogy az már szégyen .
De a legrosszabb benne hogy Pay2Win-es ... mert elég szánalmas a cuccokért fizetni .. ismerek olyat (barátom aki játszik) , havi 30ezret költ arra a sz*rra , énis költök játékokra , havi kb 3500forint a wow , amit nem sokallok rá , főleg hogy a mop nagyon jó lett .
Egyébként a RaiderZ-hez hasonló a Vindictius , az egy egész jó játék :D Csak szar cégnek a tulajdonában van.
Én a legjobban a gPotato-t utálom, a Sevencore-ral ne tudd meg, mit műveltek....
Bejelentették a játékot júliusban, closed bétázott szépen (NA version) aztán 3 hétig megváratattak minket úgy, hogy semmilyen információt nem adtak ki az OB-ről, majd 3 hét után még volt pofájuk facebookon azt közzétenni, hogy ha aznap este a 11.200 like eléri a 12.000-et, megmondják az OB időpontját!
Miután éjfélre is csak 11.390 like lett, megírták, hogy OB begins 17/09/2012....... azaz még kb. 4 hétig húzták az emberek agyát. Azután sok embernél betelt a pohár.
De hogy ha ez még nem elég, tudni kell a SevenCore-ról, hogy van egy konkurense, az ázsiai sevencore, (asszem neki a Gala a fejlesztője, az amerikainak meg a gPotato) amely már július 24-én open bétázott, és nincs terület alapú ip cím tiltás sem (amikor nem játszhat koreai vagy kínai amerikai szerón, és fordítva) így ezzel teljesen betett a gPotato-nak. Hogy a két rivális elkülönüljön, az ázsiai bejelentette a 4. kaszt megérkezését: Assassin, erre reagált az amerikai is a dedószintre fejlesztett úgy kasztjával, az Aimon-okkal, ami 99%-ban hasonlít a Gates of Andaron Tündér kasztjához. Hatalamas hibákat követett el a gPotato + a játék még nem is non targettes.
Pay2Win , fizetsz vagy szopol .
Új jelmondatnak jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!