Melyik a legjobb Harry Potter játék számotokra? Lehet azokban a játékoban seprűn repülni! Kérlek irjatok véleményt róla
Hű, régen játszottam. Az elsőt annyira nem szerettem, a másodikat vagy 8x biztosan végig vittem, ha nem 9-10x, a 3. játékot is vagy 3x, de többet nem játszottam vele.
Lehet kviddicsezni,de asszem az első után megjelent egy játék, amiben csak kviddics volt.
Az első! Annak még volt hangulata.
Második, meg jó volt a járkálás miatt tartogatott újdonságokat.
A többiről sajnos ezt nem mondhatni el :(
Szia! Nagy rajongóként az összeshez volt szerencsém.
Összefoglalom:
1. rész: grafikája egész hangulatos, jó pont, hogyha jó verziót szedsz le, még nagy felbontásban is játszható. A játék leginkább ugrálós, nem túl bonyolult logikai feladatokat kell megoldani, (néha találkozol Ronnal és Hermionéval is :D ) A kviddics itt a legjobb, mivel konkrétan te irányítod a seprűt, a többi részben csak az egeret tologatod.
2. rész: hasonló mint az első csak itt már az egész kastély bejárható. Szerintem a játék nagyjából hasonló élvezetet nyújt mint az 1. rész, csak a kviddics rosszabb.
3. rész: valami eszméletlen hangulatos, a második résztől eltérően Harry nem úgy néz ki mint az elsőben, és minden nagyon szépen meg van csinálva. Itt már mind a 3 baráttal játszhatsz, különböző képességeik miatt, különböző feladványokat kell velük teljesíteni. Ez a rész a kedvencem, még az ötödiknél is jobban élveztem. (A 4.-ről a végén)
5. rész: A játék gyönyörű, és ha magyar szinkron-és felirattal tudsz vele játszani, akkor eszméletlen élmény, főleg hogy a filmes szinkronhangjaik vannak a játék szereplőinek. A játék felében mások csicskáztatnak, majd megtanítasz mindenkit azokra a varázslatokra, amiket előzetesen tőlük tanultál. Lényegében ironikusan ez a legnagyobb hibája, amúgy a 2. kedvencem.
6. rész: az ötödikből kimaradt egy-két jó ötlet, és a párbajozás némileg gördülékenyebbé 'varázslásával' leírható, itt már hajhászod a gyűjtenivalót, nem úgy mint az 5. részben, ahol a feléről azt sem tudod hogy egyáltalán létezik, és gyűjthető. Ami nagy pozitívum, hogy itt már kicsit beleolvastak a könyvbe, és rájöttek hogy van ott valami park cucc is, ami így belekerült a játékba, a kastény kicsit átalakítva hasonló az 5. részben levőhöz. Itt jön a nagyon várt kviddics, szintén csak egérmozgatós a dolog, de én élveztem, ahogy a bájitalfőzés is tetszett.
7. rész: egy kalap alá véve a két részt... Aki játszott már taktikai TPS-el, az vegye ki belőle a technikát, a taktikát, de még a muníciót is, és így megszületik a HP 7 játék. A helyszínek nagyon jól visszaadják a filmeset, nekem nem volt gondom a kidolgozásukkal, az első felvonásban kicsit zavart, hogy valami hülye fejlődésrendszer volt, aminek egy szerepjátékokban tapasztaltakhoz köze sem volt, és pl. a varázslatok listáján szereplő Vingardium leviosa-t a játék alatt 1x nem tudtam, hogyan használjam. Jó lövöldözés volt, Harry tömeggyilkossá lépett elő, de Istenemre mondom hogy bejött, habár sok hülye jelenetnél kiakadt a Potter-mércém.
és a 4. rész végül: Tegnap szedtem le, második esélyt adva neki, mert az első találkozásunk úgy ért véget hogy 800*600-as a játék egyetlen lehetséges felbontása, ami nekem válóok egy 1080p-s monitoron. Esélyt akartam neki adni, abban az esetben ha sikerül a dolgon változtatni(a). Gondoltam akad rá megoldás esetleg átírni egy config fájl-t vagy ilyenek, végül hexa-kód írogatássá fajult, de a lényeg, hogy most már bármilyen felbontás elérhető (ha szükséged van rá tudok benne segíteni). 1 nap tapasztalat után a játék egész aranyos, teljesen eltér a többitől, nekem bejön, jók a trimágustusa próbák. Furcsa hogy itt pályák vannak amiket akár többször is végigvihetsz, és nem egy úgymond lineáris menete. Jó hogy végre a 3 barát tényleg együtt dolgozik, és nem csak azért vannak együtt hogy azt lehessen mondani hogy hűek a történethez, sokszor kell hogy a varázserejüket együtt hasznosítsák.
Ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!