Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen asztali számítógépet...

Milyen asztali számítógépet ajánlotok? (The Sims 3-mal szeretnék majd vele játszani)

Figyelt kérdés

Kérdésem a következő: Milyen asztali számítógépet ajánlotok ami viszi a sims 3-mat?

És nagyjából 100-130 ezer forintot szeretnék rááldozni!

Nem szeretném összerakatni, inkább venni egy újat!

2009. aug. 17. 23:17
 1/6 anonim válasza:
Miért az újat nem összerakják? Vagy azt így egybe kidobják? Nem értelek. 100-ból simán összelehet dobni egyet. Olcsóbban is, ha csak a Sims-hez kell. Bemész egy számítástechnikai boltba és megmondod, hogy mire kell és összedobják neked. Meg mellette át is vernek egy kicsit mivel nem értesz hozzá.
2009. aug. 17. 23:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi 60-ból összeraktunk egy újat úgy ,hogy sims2 összes kieggel, sims3, minden játék fut rajta. Minden vadiúj benne és garanciális úgyhogy nem lehetetlenre vállalkozol.
2009. aug. 18. 00:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! www.canyourunit.com ezt az oldalt nézd meg! Válaszd ki Sims 3-t és OK. És leírja, hogy mennyire megfelelő.
2009. aug. 18. 12:25
 4/6 A kérdező kommentje:

szerintem félreértesz :)

újat fogunk venni és ez az oldal amit belinkeltél az a mostani gépemet nézi meg, és nem azt amit fogunk venni!

De, azért köszi neked is és a többieknek is! :)

2009. aug. 18. 19:20
 5/6 anonim válasza:
Inkább abba a boltban érdeklődj ahol meg akarod venni. Én is úgy vettem 130-ért. Megmondtam, hogy ennyit tudok rááldozni és egy nagyon jó géppel gyarapodtam
2009. aug. 21. 15:03
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 22. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!