Gabesz1122 kérdése:
The Walking Dead Episode 5 (PC) Végén mi van?
Figyelt kérdés
Na kijátszottam tudom is mi van a végén csak az oldal ? jeles rendszere miatt írtam így.
Lee zombi lesz Clementine elmegy és vége a Stáblista után van Clem és lát 2 embert vagy nem tudni mi az mert fekete és nem tudja hogy szóljon-e és megáll a 2 alak és Clem felé néz.
Ők ketten a 2 megmaradt ember huh nem tudom a nevüket a csávó és a néger csaj.
Ők azok vagy más vagy ez utalás egy másik részre egy pl.
The Walking Dead 2 vagy valami ilyesmi?
Előre is köszönöm a segítséget ha érkezik!
2012. nov. 24. 18:11
1/4 anonim válasza:
Az a 2 Omid és Christina(azt hiszem az a neve) Szerintem nem lesz folytatása:)
2/4 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy ezzel arra mutat a játék, hogy jönni fog egy második évad. Eddig bárkit néztem YT / kérdeztem, mind azt mondták, hogy tuti jönni fog második és ott Clemet fogjuk követni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat azért is írtam ezt ki mert imádom ezt a sorozatot és nagyon szíven vert, hogy Lee meghalt!
ÉS PONT ÍGY!
Na meg azért is mert én is gyanakodtam!
De azért még 1x köszi reménykedek, hogy tényleg lesz 1 új!
2012. nov. 24. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!