Az Assassin's Creed 3 ba hogy lehet az uplay ba bejelentkezni?
Figyelt kérdés
regisztráltam az uplay honlapján de mikor elindítom a játékot nem enged be és internet kapcsolódási hibáról beszél
mit lehet ezzel csinálni hogy mennyen rendesen a játék?
válaszokat előre is köszönöm
2012. nov. 23. 22:06
1/15 pilwax válasza:
nállam is ez a probléma, már beírtam egy pár helyre, de még senki sem tudod rá válaszolni.
2/15 pilwax válasza:
pontosan ezt írja: Lehetséges, hogy probléma van az internetkapcsolattal. Ellenőrizd a beállításaidat, vagy válts offline módba.
3/15 A kérdező kommentje:
Igen,nekem is ezt írja ki.
közben internet van úgyhogy nemtom iért írja ki
2012. nov. 25. 10:11
4/15 anonim válasza:
Szintén ezzel a problémával küzdök ,de nekem ettől függetlenül single-özni lehet.
5/15 pilwax válasza:
6/15 pilwax válasza:
"MrKillerHUN válasza:
Szintén ezzel a problémával küzdök ,de nekem ettől függetlenül single-özni lehet."
Ha tudsz single-özni, akkor abszolult de nem küzdködhetsz ezzel a problémával :D
7/15 anonim válasza:
FIGYELEM!! MEGVAN A MEGOLDÁS arra ha az uplay nem ismeri fel a netet. Töröljétek ki ezt a fájlt : C:/Windows/System32/drivers/etc/hosts
9/15 lopix válasza:
Mivel nem tudom kimondani azt a számot ahányszor megközönöm neked válaszadó csak annyit mondok KÖSZÖNÖM!!!!!!!!
Jah de tudom azt a számot Chuck Norris :D
10/15 pilwax válasza:
ahogy kitöröltem, már egyből le is tudtam tőlteni uplay-ről a dolgokat eddig az sem ment. :D Én is köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!