Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik játékot vegyem meg, az...

Melyik játékot vegyem meg, az NBA 2K13-at, vagy a Hitman Absolution-t?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkodom, de nem tudok döntenki.. Szerintetek melyik válasszam? Előnyök, hátrányok?

2012. nov. 23. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:

hosszútárvra szerintem NBA.

nemtudom hogy vagy vele , de mostanában minden ilyen gyilkosos fas*om játékokat folytatnak a 19milliomomodik részel , kicsit unalmas , persze a fanoknak jó de én ilyen miatt nem költök .

Igaz az nba se sokkal külömb....

2012. nov. 23. 19:08
 2/4 -Igazmondó- ***** válasza:
Hitmanre áldoznék be, mert az NBA-t nem szeretem. De a 2t akkor sem lehet összetenni. Amelyik stílust jobban szereted azt vedd.
2012. nov. 23. 20:05
 3/4 anonim válasza:
hello én eddig semmilyen Hitman-nel nem játszottam de mondom megveszem mert nagyon bejött. Hitman Absolution egy szuper jó játék és nem túlzok ! Én mindenképp Hitman Absolution javaslom ! év játéka simán !
2012. nov. 25. 22:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a Hitman-t venném meg, de ehhez hozzá teszem hogy engem soha nem is érdekeltek a sport játékok, tehát.... nem tudom ha viszonylag jól tudsz angolul akkor a hitman olyan szempontból mindenképpen jobb, hogy van története, és közben maga a játékmenete is szórakoztató, hogy most ezt meg azt, hogy tedd el láb alól, én már játszok vele, hosszabb is mint a Blood Money, és annyiból is jobban tetszik hogy a küldetések nincsenek úgy különválasztva, tehát nem az van hogy 5 perc alatt megölsz egy célpontot, és a másik pillanatban már a világ másik részén vagy, hanem folyamatosan kell bejárni nagyobb területeket több célponttal, és utána van az hogy másik terület jön, persze azért mentőpontok is vannak közben, ha nem olyan nehézségi szinten játszol, viszont ha nagyon oda vagy a kosárért az NBA 2K13 szintén jó választásnak tűnik, és annyiból lehet jobb a Hitman-nél hogy az összes kupa megnyerése, főleg nehezebb szinten, valószínűleg még jóval hosszabb időbe telhet mint a Hitman végigjátszása, viszont a sport játékoknak nincs történetük meg különböző bejárható pályák, hanem elejétől a végéig ugyan azt kell csinálni mindenféle történet meg rejtőzködés nélkül, akkor vedd meg az NBA 2K13-at ha nagyon nagy rajongója vagy a kosárnak és úgy gondolod hogy a sokadik kupát is nagyon tudnád élvezni benne, de ha inkább csak amolyan jó vele néha-néha játszani egy-két meccset és jól van, akkor inkább a Hitman-t csak eltudod dönteni.
2012. nov. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!