Assassin's Creed 3 Uplay problémák. Segítség!?
576-ban vettem és nekem se volt jó!
Most oldódott meg!
Szóval amit én tettem!
Felhívtam az 576-ot kellemesen idegbeteg hangon elmondtam hogy kurv@ra elegem van hogy vártam 9napot és semmi.
Erre az ipse felvilágosított, hogy amiket kiadtak freedom edition-t azok ugye angolul jöttek és kicserélgették a dvd-ket hogy magyar legyen. De azok a serial-ok csak az angol verzióhoz jók. Úgyhogy el kellett küldenem a UPLAY azonosítóm, a játék és az ulc serialt, mire kb 2-3 óra mulva visszaküldtek egy olyan serialt amivel már működött a dolog. Szóval ennyi amit tennetek kell! :)
Én nekem a singlplayer nem indul el amint be lépék a windows hiba miatt leállítja.
atidxx32.dll fájlal van elvileg a probléma az eseménynaplóm szerint de nem tudom mit lehet vele csinálni?
Na srácok a következő a helyzet!
C:/Windows/System32/drivers/etc
Az etc mappán belül a hosts nevű fájl kitörlésével nem fogtok több "ellenőrizze az internetkapcsolatát" hibaüzenetet kapni.
Ezután, miután sikerült belépni az Uplay fiókba, fogjátok magatokat és elindítjátok az AC3SP.exe nevű fájlt. Az Uplay frissülni fog. Majd újraindul, frissíti a játékaitok listáját, majd az Assassin's Creed 3 képre kattintva beírjátok a kódot, ahogy a kézikönyv hátsó borítóján szerepel.(CD Galaxistól rendeltem, és Play On-os volt, de működik a kód. Az autopatch nem errorozik.)
Majd kiválasztjátok hogy Assassin'S Creed Single Player és már megy is az autopatch. Have fun :)
Ui.: A hosts fájlt nem töröltem, csak kiraktam az asztalra egy mappába hátha szükség lesz még rá
ÜDV ( Washington Edition =>>> SEASON PASS )
Felrakod a játékot a cd kulcs egyértelmű...
a mellékelt 'uplayt' telepítsd auto update-t azonnal megszakítottam (tűzfallal) -->> amint bejelentkezett engedd vissza a netre
Játékon belül extrák-->> aktiválás A PROMÓ KÓD ALATT elrejtett 19 szám beírása (fény alatt v letéped)
---Elméletileg sikeres az aktiválás, ha a tűzfalon átjutott--
felette 2-vel 'letölthető tartalom -> ENTER , megnyílik egy ablak (firefox,explorer,akármi)
SEASON PASS-t kérd... -->> kilistázta a dlc-ket (5) + az alapjáték kb 29.90 ójró
-->> PROMÓ kód (9 karakteres) megadása után KINULLÁZZA
-->> megadsz 1 címet
-->> 30 napod lesz letölteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!