CoD2-be segítség!?
Figyelt kérdés
Hello! Tegnap kezdtem el cod2-zni multiba, és segítségeteket szeretném kérni! Tudnátok tanácsokat adni egy kezdőnek? Mit hogyan csináljak? Milyen fegyvereket használjak TDM-en, illetve DM szervereken? És a célzást és stb.-t hogy gyakoroljam meg ilyenek? Mindenféle tanács érdekelne! Köszi! :)2012. nov. 22. 16:04
1/6 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg az is jó lenne, ha valakinek van szervere, és felmennénk rá 2en gyakorolni.. Nem?
2012. nov. 22. 18:15
2/6 anonim válasza:
Belejössz idővel, most még tdm,dm-ezel majd utána sd-zni fogsz csak:) mivel az a lényege... Találsz egy klánt és waroztok. nekem 1400 órám van cod2ből csak meguntam hogy akármikor játszani akarnék mindig csal valaki, ezért csak akkor játszok ha haverral, de mint mondtam időbe telik és annyi:)
3/6 A kérdező kommentje:
De gyakorolni valahogy nem lehet csak úgy, hogyha nálam 5x pro-bb gameekkel játszok?:DD
2012. nov. 23. 20:03
4/6 A kérdező kommentje:
Gamerekkel*
2012. nov. 23. 20:04
5/6 anonim válasza:
De.:) akkor jössz bele ha van kihivás:) ha csak lowok ellen játszol nem fejlödsz sokat:D , sd-ben pedig a csapatmunka és a taktika számit ha kell vegyél fel x-re : markk55
6/6 anonim válasza:
vidd ki kód 2 be könnyün közepesen és nehézen és utána kezdj el multizni akor már elég fejlett leszel de azért a multi kicsit másabb..sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!