Az iPad-en meg az iPhone-on van android ugye? (vagy esetleg még valamilyen telefonon)
Figyelt kérdés
Aki tudja az írja meg mert én nem vagyok biztos benne de aki tudja az írjon valamit róluk !2012. nov. 21. 11:46
1/8 anonim válasza:
Az Apple szarjain alapból a saját fejlesztésű operációs rendszere, az iOS van telepítve. Nem tudom lehetséges-e Androidot telepíteni rájuk.
2/8 anonim válasza:
Mi?? Hogy lenne már Android op rendszer,apple termékeken? Jó szar is lenne ha az lenne rajta iOS helyett...Androidra se lehet tenni iOS-t
3/8 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat ! de akkor milyen termékeken van android?
2012. nov. 21. 21:13
4/8 anonim válasza:
Hát Android termékeken(samsung,sony ericson...mást nem tudok
5/8 Multigod97 válasza:
Samsung, Huawei, Motorola, LG, HTC, és NEM Sony Ericsson, hanem csak Sony ... Stb
6/8 anonim válasza:
Szinte a világ összes telefonján , nagyjából a telefonok nyolcvan százalékán.
7/8 A kérdező kommentje:
Oké kösz emberek a sok jó tanácsot !!!!!!!!!!!!!
2012. nov. 23. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!