Tudtok androidra valami jó boxos, verekedős játékot?
Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 20:10
11/18 A kérdező kommentje:
Ismersz,hogy ilyeneket állítasz??
Nem állok meg a saját lábamon??
Egyetemre járok,mellette dolgozok
Tudod,ahova te soha sem fogsz eljutni
Valószínűleg egy szerencsétlen balfék vagy aki otthonról írkál anyuci lakásából,és a gyk-n éli ki a kissebbségi komplexusát
Amúgy 23.a szerintem még mindig 3 nappal van 20.a után de végülis mindegy
2012. nov. 25. 17:43
12/18 anonim válasza:
Annyit ismerek belőled, amennyit mutatsz. Eddig mást nem mutattál, csak hogy nem vagy képes magadtól semmire és még, amiket leírtam. Ez nem az én hibám. Már egy ideje eljutottam oda, köszi, és hála az égnek balfék sem vagyok, veled ellentétben. Azt hogy csináltad, hogy álitólag egyetemes vagy és mégis, egy ilyen egyszerü dolgot nem tudsz megoldani? Tényleg, ezt nem tanítják ott. Ebben az esetben, megéri egyetemre járnod, lesz valamid, ami helyettesíti a józan eszed hiányát.
13/18 A kérdező kommentje:
Már megoldottam,találtam csak gondoltam ír ide valaki aki tájékozottabb e téren mint én és tud valamit ajánlani..
De ehelyett csak a kötekedős,kissebbségi komplexusos degeneráltak találnak meg akik képtelenek mit kezdeni a szabadidejükkel
2012. nov. 26. 15:45
14/18 anonim válasza:
Csak olyan választ kaptál, amilyet megérdemeltél. Ha degenerált és kisebbségi komplexusos lennék, akkor komolyan úgy gondolod, hogy egyáltalán tudnék írni ide? Kicsit még maradj egyetemen.
15/18 A kérdező kommentje:
Tudod mi az hogy kissebbségi komplexus??
Egyáltalán nem akadályoz az írásban,még a degeneráltság sem egy bizonyos fokig..
2012. nov. 26. 19:50
16/18 anonim válasza:
Hűűű, akkor most kezdjünk el százalékozni.
17/18 anonim válasza:
Ez egész jó(29mb): Xarm mediafire+.com után illeszd be : /?j87vh5qf4gravoa
18/18 anonim válasza:
nevetségesek vagyok ilyenen összeveszni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!