Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri megvenni PC-re a Black...

Megéri megvenni PC-re a Black Ops 2-t?

Figyelt kérdés

Megvan a gépigény bőven,nagy CoD rajongó vagyok ,tetszik is ez az új CoD most de félek,hogy olyan optimalizálatlan mint a Black Ops volt 2010-ben. Megvettem 10k-ért Steam-en és élvezhetetlen volt a multiplayer része...Rengetegszer laggolt,beakadt,kidobott szerverekről. CoD MW3 meg BF3 bezzeg hibátlanul futott. Szóval akinek megvan már PC-re az eltudja mondani a tapasztalatait?

A gépem adatai:

Processzor: AMD Athlon(tm) II X4 640 3.00 Ghz

Memória(RAM): 4,00 GB

Videokártya: ATI Radeon HD 5750

Hálózati adapter NVIDIA nForce 10/100/1000 Mbps Ethernet

2012. nov. 20. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Töltsd le torrentről és ha tetszik, akkor vedd meg a multi miatt:D
2012. nov. 21. 19:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja,az lesz
2012. nov. 21. 19:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát hallod vagy a gépemmel van a baj vagy az Activisionnal a bf3 full grafikába olyan szépen ment ahogy kell erre letöltöttem a Black Ops II-t.Akadozik mint a szar még medium grafikán is a legkisebb grafikán megy csak úgy hogy élvezhető legyen ráadásul nem ez az első,van más játék is mint pl Amazing Spider-man úgy legkisebb grafikán mint legmagasabbon akadozott de nem ugy mint a cod sokkal szarabbul szóval nem tudom de az Activision valamit nagyon elkúrt vagy a géppel van a baj de amúgy a játék sem tetszik.A battlefield 3-t végigtoltam hard-on nem volt nehéz de túl könnyű sem de nagyon jó játékélmény szép grafika rettentő szép és a gépemnek se fájt simán vitte.Játékoknál ugyebár a videókártya először fontos persze proci és ram is az de elsősorban a kari és neked van 5750 nekem meg ...na mind1 itt a gépem:

Cpu: Intel Core i3 2100 3.10 ghz

RAM: 4GB

VGA: Sapphire ATI Radeon HD 7750 1gb,128 bit,gddr5

Szóval amit leakarok szűrni az egészből,hogy vagy nálam van valami bibi ami miatt ilyen szarul mennek az Activision játékok vagy a gép elég gyenge ha ez az igaz akkor ne is számits nagy játékélményre:)

2013. febr. 28. 21:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és a cod bo2 és a battlefield 3 mérföldekre van egymástól természetesen a battlefield 3 javára sztori grafika minden gyönyörű.
2013. febr. 28. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!